Terug naar Project

Twee-onder-

TWEE-ONDER-EEN-KAP VILLA TYPE D
De twee-onder-een-kap Villa met bouwnummer 1 is extra bijzonder. Het hoogte verschil van deze kavel biedt ruimte aan een inpandige garage, naast de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Verrassend is het splitlevel principe met een riante woonkeuken en de extra hoge woonkamer van circa 3,5 meter die grenst aan de diepe tuin op het zuidwesten. De woonkeuken, met bijkeuken, is voorzien van een complete keuken met luxe inbouwapparatuur. De hoge ramen zorgen voor veel extra lichtinval. Optioneel kan deze woning zelfs worden uitgebreid met een uitbouw van 1,2 meter.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. De woningbrede (ouder)slaapkamer biedt ruimte aan een walk-in closet. De luxe badkamer met wastafel en inloop douche en een separaat toilet maken deze verdieping compleet. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.
Op de derde verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer. De ruime overloop biedt toegang tot een heerlijk zonnig dakterras en een bergruimte voor de technische installatie en aansluiting voor de wasmachine en de droger. Optioneel kan hier een tweede badkamer worden gerealiseerd.

* De v.o.n.-prijsrange obv jaarlijkse indexcanon is  indicatief. De jaarlijkse indexcanon is circa € 2.948,- per jaar). Ook is het mogelijk de canon voor 10 of 25 jaar vast te zetten of de erfpacht voor 50 jaar af te kopen.

Note: De getoonde impressies geven je een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Hou er rekening mee dat in sommige impressies meerwerkopties zijn meegenomen. Deze worden niet standaard geleverd, maar kunnen in het koperskeuzetraject worden gekozen. Deze informatie maakt geen deel uit van de contractstukken, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen dienen te worden beschouwd als referentiebeelden en kunnen nog wijzigen.

  Inschrijven

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 760.000,- tot € 810.000,-
Kavel 260 m2
Woonoppervlakte 180 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 € 799.000,- 276 m2 180 m2 4 - Verkocht onder voorbehoud