Terug naar Project

Heren-Hoekhuis type C

HEREN-HOEKHUIS TYPE C
De Heren-hoekhuizen met de bouwnummers 17 en 18 zijn aan de voorzijde ruim 7 meter breed. Dit maakt van dit hoekhuis, samen met de speelse splitlevel indeling op de begane grond, een bijzonder (t)huis. Een entree aan de zijkant en de extra verdiepingshoogte van ruim 3 meter in de woonkamer geven een luxe en ruimtelijk gevoel. Bovendien zorgen de hoge ramen voor veel extra lichtinval. De luxe woonkeuken is voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. De Heren-hoekhuizen hebben een heerlijke brede tuin met berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Als optie kan de woonkamer met een uitbouw van 1,2 meter of zelfs 2,4 meter worden uitgebreid.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast een fraaie ouderslaapkamer met ruimte voor een walk-in-closet, twee royale slaapkamers en een luxe badkamer met een wastafel en douche en een separaat tweede toilet. De badkamer is voorzien van Villeroy & Boch sanitair en kranen van Grohe. De tweede verdieping heeft twee slaapkamers, een heerlijk dakterras op het zuidoosten en een bergruimte voor de technische installatie en aansluiting voor wasmachine en droger. Extra ruimte nodig? Dat kan gerealiseerd worden door te kiezen voor een opbouw (derde verdieping).

* De v.o.n.-prijs obv jaarlijkse indexcanon is definitief. De jaarlijkse indexcanon, afkoopsom erfpacht en dus de v.o.n.-prijs incl. 50 jaar afgekochte erfpacht zijn indicatief. Bij transport worden deze definitief vastgesteld en is er de mogelijkheid om te kiezen voor jaarlijkse canon betalingen of de canon voor 10 jaar of 25 jaar vast te zetten of af te kopen voor 50 jaar. In alle gevallen wordt bij het transport 2x de jaarlijkse erfpachtcanon in rekening gebracht. Bij 50 jaar afgekochte erfpacht zit deze 2 jaarlijkse erfpachtcanon al in de afkoopsom. De gemeente past de jaarlijkse erfpachtcanon overeenkomstig de Algemene Bepalingen 2000 jaarlijks aan de ontwikkeling van het algemeen prijsniveau aan.

Note: De getoonde impressies geven je een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Hou er rekening mee dat in sommige impressies meerwerkopties zijn meegenomen. Deze worden niet standaard geleverd, maar kunnen in het koperskeuzetraject worden gekozen. Deze informatie maakt geen deel uit van de contractstukken, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen dienen te worden beschouwd als referentiebeelden en kunnen nog wijzigen.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 710.000,- tot € 760.000,-
Kavel 240 m2
Woonoppervlakte 173 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
17 € 740.000,- 242 m2 173 m2 5 - Verkocht onder voorbehoud
18 € 740.000,- 246 m2 173 m2 5 - Verkocht onder voorbehoud