Terug naar Project

Heren-hoekhuis Type B

HEREN-HOEKHUIS TYPE B
De Heren-hoekhuizen met bouwnummers 3 en 26 vallen op door de extra brede voorgevel. Hierdoor is de voorzijde bijna 7 meter breed wat samen met de speelse splitlevel het huis op de begane grond uniek maakt. Een entree aan de zijkant en extra verdiepingshoogte van ruim 3 meter van de woonkamer geven een luxe en ruimtelijk gevoel. Bovendien zorgen de hoge ramen voor veel extra lichtinval. De luxe woonkeuken is voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. De huizen hebben een heerlijke brede tuin met berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Als optie kan de woonkamer met een uitbouw van 1,2 meter of zelfs 2,4 meter worden uitgebreid.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, een luxe badkamer met een wastafel en douche en een separaat tweede toilet. Het sanitair is van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. De tweede verdieping heeft twee slaapkamers, een heerlijk dakterras en een bergruimte voor de technische installatie en aansluiting voor wasmachine en droger. Optioneel is op de tweede verdieping een tweede badkamer mogelijk. Extra ruimte nodig? Dat kan gerealiseerd worden door te kiezen voor een opbouw (derde verdieping).

* De v.o.n.-prijs obv jaarlijkse indexcanon is definitief. De jaarlijkse indexcanon, afkoopsom erfpacht en dus de v.o.n.-prijs incl. 50 jaar afgekochte erfpacht zijn indicatief. Bij transport worden deze definitief vastgesteld en is er de mogelijkheid om te kiezen voor jaarlijkse canon betalingen of de canon voor 10 jaar of 25 jaar vast te zetten of af te kopen voor 50 jaar. In alle gevallen wordt bij het transport 2x de jaarlijkse erfpachtcanon in rekening gebracht. Bij 50 jaar afgekochte erfpacht zit deze 2 jaarlijkse erfpachtcanon al in de afkoopsom. De gemeente past de jaarlijkse erfpachtcanon overeenkomstig de Algemene Bepalingen 2000 jaarlijks aan de ontwikkeling van het algemeen prijsniveau aan.

Note: De getoonde impressies geven je een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Hou er rekening mee dat in sommige impressies meerwerkopties zijn meegenomen. Deze worden niet standaard geleverd, maar kunnen in het koperskeuzetraject worden gekozen. Deze informatie maakt geen deel uit van de contractstukken, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen dienen te worden beschouwd als referentiebeelden en kunnen nog wijzigen.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Erfpacht
Prijs € 740.000,- tot € 790.000,-
Kavel 235 m2
Woonoppervlakte 181 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3 € 769.000,- 238 m2 180 m2 5 - Verkocht onder voorbehoud
26 € 759.000,- 243 m2 180 m2 5 - Verkocht onder voorbehoud