Terug naar Project

L2A

De Loods
De Loods is volledige nieuwbouw, maar wel met het stoere karakter van een loods. In De Loods komen acht unieke drielaagse woningen, die vrij indeelbaar zijn, met een buitenruimte aan de straat en een dakpatio die volop privacy biedt. Je auto parkeer je veilig en droog in De Loods. Hiervandaan vervolg je binnendoor de weg naar je huis.

Als een waterval
De woningen volgen de vorm van de loods en de garage in het hart van het gebouw. Hierdoor ontstaat een ‘waterval’-indeling. De verdiepingen verspringen ten opzichte van elkaar. Je leeft met elkaar in één grote open ruimte die toch specifieke plekken heeft om te koken, zitten en werken. De lichtstraten en grote raampartijen laten het licht tot diep in het huis binnenkomen. Voel je vrij om hier je droomhuis van te maken.

Basisindeling
De basisindeling heeft een fantastische leefkeuken op de begane grond. Op de 1e verdieping vind je de woonkamer, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. De 2e verdieping heeft een kleine kamer waar je een inloopkast, berging of bijvoorbeeld een gameroom of studiekamer kunt maken. Hier vind je ook de mooie dakpatio met ramen voor vrij zicht op de straat.

- woonoppervlakte (GBO) circa 155m2
- inhoud circa 630m3
- luxe greeploze keuken met een composiet keukenblad, een stoomoven, Quooker en Siemens inbouwapparatuur
- luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator
- 2 stallingsplaatsen voor de auto in de afgesloten garage
- erfpacht afgekocht voor 50 jaar

Family
Eerlijk is eerlijk. Niet alle huizen in Amsterdam zijn geschikt om kinderen op te laten groeien. Te klein, geen goede plek of een indeling die niet past bij jouw gezinssamenstelling. In De Loods kan het wel. Bepaal je eigen indeling of kies voor onze indelingsvariant met 3 of 4 slaapkamers. Fijn ook dat het huis groot genoeg is om samen te leven zonder elkaar voor de voeten te lopen.

Jouw eigen loft
Óf alles open en met elkaar verbonden. Alsof je huis één grote hotelsuite is. Alles lijkt nog groter door het ontbreken van muren en het licht vindt zijn weg tot diep in je huis. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 1.135.000,-
Woonoppervlakte 155 m2
Inhoud 630 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2.1.125 € 1.135.000,- - 155 m2 4 630 m3 Koop in Optie