Samen IJzersterk

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 144m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Workshop maandag 01-03-2021, aanvang 19.00. Aanmelden kan nu!
Stel: je krijgt de kans om je woonwensen tot in de puntjes te realiseren. In een bouwgroep. Onder de professionele leiding van een architect én een ontwikkelaar. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bel ons!

Kavel 04, IJburg, Centrumeiland
Onze bouwgroep gaat kavel 04 in IJburg ontwikkelen en realiseren. De kavel is gelegen in de nieuwste stadswijk van Amsterdam: Centrumeiland, een prachtig door water en natuur omgeven eiland in het IJmeer. Met mooie pleinen, groene plekken en autoluwe straten.

Wel de lusten, niet de lasten
Kavel 4 is bestemd voor zelfbouw in de vorm van medeopdrachtgeverschap (MO). Dit betekent wel zeggenschap over de architectuur, het woningtype, de indeling en afwerking, maar geen verantwoordelijkheid voor de gehele ontwikkeling (zoals bij CPO). Samen met je toekomstige buren ga je onder de leiding van een professionele ontwikkelaar en architect een woongebouw realiseren. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het project daadwerkelijk doorgaat. Kortom: wel de lusten, maar niet de lasten.

Maximale keuzevrijheid
Kavel 4 biedt de mogelijkheid voor een loft , een maisonnette, een appartement of een penthouse. Ook wonen en werken aan huis is mogelijk. Woningen zijn mogelijk in de range van 70-250 m2. Onze bouwgroep biedt een maximale keuzevrijheid op alle vlakken van wonen, zodat jouw droomwoning straks werkelijkheid wordt. Jij bepaalt het gewenste type, de woonoppervlakte, de indeling en de afwerking van jouw woning. Daarnaast beslis je mee in de keuzes voor het collectief, zoals de architectuur, materialen en invulling van de gemeenschappelijke ruimtes. Hierbij kan je denken aan een gemeenschappelijk dakterras, een moestuin, een fitnessruimte of een speelkamer voor de kinderen. Misschien heb je zelf wel een ander goed idee?! Meedenken over Kavel 04 kan nu!

Kosten
De kosten worden geactualiseerd gedurende het proces en zijn transparant. De koopsom is afhankelijk van jouw wensen en de ligging in het gebouw.
Indicatie koopsom € 4.300,-- tot € 5.200,-- per/m2 v.o.n. (inclusief 1 jaar erfpacht).

Belangstelling om deel te nemen aan de workshop?
Aanmelden kan alleen door telefonisch contact op te nemen met de ontwikkelaar van de bouwgroep: tel 038-3854344

Meer informatie

Kenmerken

Project
Samen IJzersterk
Koopwoningen
32
Prijs
€ 350.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden