Samen IJzersterk

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 600.000,- tot € 750.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 144m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Zelf bepalen hoe jij wilt wonen? Unieke kans! De bouwgroep Samen IJzersterk heeft nog enkele woningen beschikbaar voor kavel 11-04. Deze kavel is gelegen op een prachtige plek op Centrumeiland. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, omringd door water. Een nieuwe wijk waar veel variatie in architectuur zal ontstaan. Een wijk in ontwikkeling!

Het woongebouw wordt super duurzaam met een EPC van -0,2. Daarnaast heeft de bouwgroep gekozen voor een groen (sedum) dak. Ook wordt een maximum aan zonnepanelen toegepast en wordt er gebruik gemaakt van het collectieve warmte systeem (WKO) in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk comfortabel!

In het gebouw is ruimte gecreƫerd voor een collectieve ruimte, waar je elkaar kunt ontmoeten. Tevens is er een collectieve tuin. Een pizza oven in de tuin, een moestuin, een plek om sterren te kijken of samen te sporten? Jij beslist mee over de invulling. Dat geldt ook voor de binnenruimte. Je kunt de plek transformeren tot een kookstudio, een groepshuiskamer, een gedeeld thuiskantoor, speelruimte voor de kinderen, een bibliotheek of bioscoopje. Samen bepaal je hoe je deze ruimte wilt afwerken en gebruiken. Dit geldt voor alle collectieve ruimtes. De afwerking van de entree, gangen en trappenhuis besluiten jullie en groupe.

Het woongebouw heeft een eigen parkeergarage en een gemeenschappelijke fietsenberging, die ook ruimte biedt aan scooters en bakfietsen.

Wonen en werken aan huis? Ook dat kan in het woongebouw van Samen IJzersterk. De keus is aan jou, maar welke woning je ook kiest: De indeling kan nog worden aangepast en bij Samen IJzersterk bepaal je uiteraard zelf de afwerking van de woning.

Aanmelden kan door telefonisch contact op te nemen met de ontwikkelaar van de bouwgroep: tel 038-3854344

Meer informatie

Kenmerken

Project
Samen IJzersterk
Koopwoningen
32
Prijs
€ 600.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden