Cruquius

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

CRUQUIUS ligt op het schiereiland Cruquius in het oostelijk havengebied. Een fantastische plek binnen de ring van Amsterdam.

Aan de noordkant varen de boten voorbij op het water van de Entrepothaven. Door de opzet van het project in losse blokken kijken zo veel mogelijk bewoners straks uit over het water. Ook de ligging van de balkons op de zon is door deze opzet optimaal. Aan de oostkant van de locatie is nu nog een betoncentrale gevestigd die op termijn zal vertrekken. Aan de westkant staan nu nog de karakteristieke oude opslagloodsen van de wijnterminal waar restaurant The Harbour Club in gevestigd is.

Ontmoet Cruquius, het laatste onontgonnen schiereiland van Amsterdam. Op deze industriële locatie vlakbij de binnenstad kun jij straks wonen, werken of recreëren. Ben jij verliefd op de stad en op zoek naar iets nieuws en anders? Dan is Cruquius de plek voor jou.

Kijk voor meer informatie en meld je aan als belangstellende op de website van Cruquius. Volg het project ook via facebook en twitter.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
250
Huurwoningen
500
Type woningen
Appartement, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden