De Nieuwpoort

Amsterdam - -
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Start verkoop begin 2017
Inschrijven kan via de website www.denieuwpoort.com

De Nieuwpoort
Stoer stads woongebouw met zonnige appartementen en royale dubbellaagse penthouses. De appartementen en penthouses beschikken naast een eigen buitenruimte, over een grote gezamenlijke binnentuin, een eigen overdekte parkeer-garage en een inpandige fietsenstalling. De Nieuwpoort is gevestigd in de Nieuwpoortstraat in het hart van het hippe Bos & Lommer op loopafstand van de Westergasfabriek en het Westerpark.
 
In De Nieuwpoort woon je stads en makkelijk. De appartementen en penthouses zijn strak ontworpen, met mooie gietvloeren (met vloerverwarming), luxe badkamers en keukens en hebben een eigen buitenruimte. Ook de eigen parkeergarage en inpandige fietsenstalling zorgen voor een optimale leefomgeving in een cool gebouw.
 
De Nieuwpoort is bijzonder, van binnen èn van buiten. De galerijen aan de binnentuin zijn extra breed gemaakt, zodat je ze als veranda/terras kunt gebruiken. Sommige appartementen hebben daarnaast nog een stads balkonnetje voor zondagse espressootjes in de zon; anderen hebben een flink privé dakterras. De royale binnentuin is van iedereen - een oase van groen en rust in een drukke stad. Er zijn 10 verschillende typen appartementen.
 
Piet Boon Studio's
De gevels van De Nieuwpoort zijn ontworpen door Piet Boon Studio's. Rauwe materialen, mooie hekwerken en een uitgekiend kleurpallet voor de gevel, toegepast in strakke ritmes, maken het gebouw stoer en geraffineerd tegelijk.
 
Parkeergarage
De Nieuwpoort heeft een eigen parkeer-garage. Droog thuiskomen, makkelijk bood-schappen doen, één keer gas geven en je zit op de Ringweg A10. Hoe fijn. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen voor auto en/of scooter bij de makelaar.
 
Woningaanbod
De appartementen en dubbellaagse penthouses van 48,2 - 145,5 m2, zijn er in 10 verschillende varianten. Alle appartementen en penthouses worden turn key opgeleverd met gietvloeren met vloerverwarming, strakke keukens met betonnen keukenbladen, luxe badkamers en eigen buitenruimtes.

In totaal 150 appartementen.
Eerste fase bestaat uit 30 appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwpoort
Koopwoningen
150
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden