Parnassia, Amsterdam Noord

Amsterdam - Amsterdam-Noord
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 141m2

Over dit project

Parnassia biedt een prachtige kans om een eigen woning te realiseren in een gasloos woonconcept met grondgebonden maisonnettes, appartementen, inpandige parkeerplaatsen en op een unieke locatie. De woningen kunnen naar eigen wens ingedeeld worden. We hebben nog enkele woningen beschikbaar!

De Parnassia locatie ligt in Amsterdam Noord aan de rand van de Waterlandpleinbuurt tussen de Dijkmanshuizenstraat en de Markengouw en vlakbij de A10 en het groene Waterland. De Waterlandpleinbuurt is de afgelopen jaren ingrijpend vernieuwd. Er zijn veel nieuwe woningen en voorzieningen gebouwd, waaronder een nieuw wijk- en winkelcentrum en drie nieuwe brede scholen. Ook de komende jaren wordt de vernieuwing voortgezet met de bouw van nieuwe woningen.

De Parnassia locatie is een voormalige schoollocatie en wordt binnenkort gesloopt. Hierdoor wordt ruimte geboden voor de bouw van 23 gestapelde zelfbouwwoningen.

Voor de locatie geldt dat het een gevarieerde mix van woningtypen zal gaan worden: een benedenwoning, studio, appartement, loft, maisonnette of penthouse. De keus is aan jou!

Waarom Parnassia?
1) Betaalbaar: Dit is de enige betaalbare CPO-locatie die komend jaar beschikbaar komt binnen de ring.
2) Ligging: Parnassia ligt in een groene omgeving, 15 minuten fietsen van de open polder. Je vindt daarnaast goede scholen, kinderdagverblijven en veel winkels op loopafstand.

Bij onze zelfbouwgroep kies je het gewenste type, bepaal je zelf de indeling en afwerking. Samen in het collectief wordt de architectuur en o.a. de invulling en afwerking van de collectieve ruimtes bepaald.

Belangstelling?
Neem contact op met onze zelfbouwgroep en vraag naar de beschikbaarheid.
Tel. 06-21528056

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parnassia, Amsterdam Noord
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Realisatie
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
23
Prijs
€ 310.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Erfpacht, Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden