Parnassia, Amsterdam Noord

Amsterdam - Amsterdam-Noord
Actueel aanbod

€ 190.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 200m2

Over dit project

Belangstelling om samen in een bouwgroep jouw woonwensen te realiseren?

Onze zelfbouwgroep gaat zich bij de Gemeente aanmelden voor de Parnassia locatie.
De Parnassia locatie ligt in Amsterdam Noord aan de rand van de Waterlandpleinbuurt tussen de Dijkmanshuizenstraat en de Markengouw en vlakbij de A10 en het groene Waterland. De Waterlandpleinbuurt is de afgelopen jaren ingrijpend vernieuwd. Er zijn veel nieuwe woningen en voorzieningen gebouwd, waaronder een nieuw wijk- en winkelcentrum en drie nieuwe brede scholen. Ook de komende jaren wordt de vernieuwing voortgezet met de bouw van nieuwe woningen.

De Parnassia locatie is een voormalige schoollocatie en wordt binnenkort gesloopt. Hierdoor wordt ruimte geboden voor de bouw van 23 gestapelde zelfbouwwoningen.

Voor de locatie geldt dat het een gevarieerde mix van woningtypologie�n zal gaan worden: een benedenwoning, studio, appartement, loft, maisonnette of penthouse. De keus is aan jou!

Waarom Parnassia?
1) Betaalbaar: Dit is de enige betaalbare CPO-locatie die komend jaar beschikbaar komt binnen de ring. Raming circa � 2.750,-- Per m2.
2) Ligging: Parnassia ligt in een groene omgeving, 15 minuten fietsen van de open polder. Je vindt daarnaast goede scholen, kinderdagverblijven en veel winkels op loopafstand.

Bij onze zelfbouwgroep bepaal je zelf (individueel) het gewenste type, de grootte, de indeling en uiteraard de afwerking. Samen in het collectief wordt de architectuur en o.a. de invulling en afwerking van de collectieve ruimtes bepaald.

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Olaf Gipser Architects, Pedro de Medinalaan 7G, Amsterdam, Tel. 020-3141195

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parnassia, Amsterdam Noord
Koopwoningen
23
Prijs
€ 190.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden