Parnassia, Amsterdam Noord

Amsterdam - Amsterdam-Noord
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 141m2

Over dit project

Belangstelling om een eigen woning te realiseren in een duurzaam woonconcept en zelf de indeling en afwerking bepalen? Dat kan in het nieuwbouwproject Parnassia. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Het project ligt in Amsterdam Noord aan de rand van de Waterlandpleinbuurt tussen de Dijkmanshuizenstraat en de Markengouw, vlakbij de A10 en het groene Waterland. De Waterlandpleinbuurt is de afgelopen jaren ingrijpend vernieuwd. Er zijn veel nieuwe woningen en voorzieningen gebouwd, waaronder een nieuw wijk- en winkelcentrum en drie nieuwe brede scholen. Ook de komende jaren wordt de vernieuwing voortgezet met de bouw van nieuwe woningen.
Het project is gelegen binnen de ring van Amsterdam en op steenworp afstand van het buitengebied. Binnen 10 fietsminuten sta je op de pont naar het centrum en eveneens sta je binnen 10 fietsminuten in het pittoreske plaatsje Durgerdam aan het IJmeer.

De Parnassia locatie is een voormalige schoollocatie en biedt ruimte voor de bouw van 23 gestapelde zelfbouwwoningen.
De school is inmiddels gesloopt en naar verwachting kan de bouw medio september 2021 starten.

Het woongebouw bestaat uit een gevarieerde mix van woningtypen: appartement, loft, maisonnette of penthouse. De woningen variëren van 74m2 tot 168 m2. De koopsom is vanaf € 309.000,-- v.o.n., inclusief 1 jarige erfpacht.

Buitenruimtes
Iedere woning heeft een eigen balkon, gelegen op Zuid-West. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke tuin. Hier is ruimte voor een BBQ, voor kinderen om te spelen of misschien een moestuin te maken.

Duurzaamheid
De woningen in het gebouw voldoen aan hoge duurzaamheidseisen. Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen, triple glas, warmte terugwin systeem, vloerverwarming en een groen (sedum) dak.

Belangstelling?
Je kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen:
Tel. 06-21528056
of bezoek de website van cpoparnassia

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parnassia, Amsterdam Noord
Koopwoningen
23
Prijs
€ 310.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Erfpacht, Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden