Gare du nord

Amsterdam - -
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Het stationsgebied vormt het hart van Centrumgebied Amsterdam Noord. Het stationsgebied grenst aan Elzenhagen Zuid. In Elzenhagen Noord zijn de afgelopen jaren vooral grondgebonden woningen gerealiseerd. Het Noorderkwartier met zelfbouwkavels en co-creatie, ligt aan de noordkant van het stationsgebied. Aan de oostzijde ligt het winkelcentrum Buikslotermeerplein.
 
Gare du nord ligt aan de westzijde van het Station Noord, het begin station van de noord-zuid-lijn. Op het kruispunt van de Ijdoornlaan, Elzenhagensingel en Termini en grenst direct aan het busplatform.

Dankzij de ligging naast het station Noord is Gare du nord  uitstekend bereikbaar per metro en bus. Zodra de Noord/Zuidlijn in 2018 rijdt vormt het Station Noord het startpunt van deze metrolijn en is Amsterdam Centraal en de Zuidas in een paar minuten bereikbaar. Daarnaast vormt het station het centrale busstation in Amsterdam Noord van de bussen naar Amsterdam en de regio. Gelegen naast de Ijdoornlaan en de Nieuwe Leeuwarderweg is het gebied ook met de auto goed bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gare du nord
Start verkoop
20-12-2018
Start verhuur
20-12-2018
Koopwoningen
200
Huurwoningen
92
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden