Huren in De Lofts

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De Lofts bestaat uit 212 appartementen verdeeld over zeven verdiepingen. De appartementen zijn compact en slim opgebouwde twee-kamer-appartementen of studio's van gemiddeld 32 m2 gbo, waardoor je de ruimte optimaal kan benutten. Het gebouw krijgt een internationaal karakter door de raampartijen in de gevel die zijn geïnspireerd door New Yorkse lofts. 

Er zijn vier verschillende types van appartementen. Alle appartementen worden voorzien van een hoog en volledig afwerkingsniveau met badkamer, keuken met inbouwapparatuur, vloer, wand en raamdecoratie en handige opberg ruimte of prachtige stalen schuifdeuren. Je kan bij oplevering dan ook direct het appartement betrekken. 

Naast je eigen appartement bevindt zich op het dak nog een gezamenlijk dakterras. Daarnaast zijn op de begane grond gemeenschappelijke ruimten, zoals een woonkamer, bibliotheek met werkruimten en een wasserette.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in De Lofts
Start verkoop
2019 (1e kwartaal)
Huurwoningen
212
Type woningen
Appartement
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden