energie vergelijken

Amstel One - Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 915,- p.m. tot € 1.200,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 85m2

Over dit project

Wonen op een unieke plek in Amsterdam

Aan de Hettenheuvelweg 16 in Amsterdam staat dadelijk Amstel One. De beschikbare studio’s en appartementen van Amstel One hebben diverse oppervlaktes en je profiteert van een Energie-Index <1,2. Ook beschik je als huurder over een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, een complete badkamer met inloopdouche. Je hebt een parkeerplek naast het pand en voor buiten relaxen hoef jij de deur niet uit.

De diverse oppervlaktes betekenen dat je op dezelfde unieke locatie kunt blijven wonen, óók wanneer je na verloop van tijd meer woonruimte wilt. Komt er in Amstel One een grotere woning vrij? Dan is de verhuizing slechts een etage hoger of een paar deuren verderop. Wel zo gemakkelijk!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amstel One - Amsterdam
Huurwoningen
186 (waarvan 45 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 915,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden