Voortuinen - Westerpark West

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
33 - 324m2
Aantal kamers
1 - 5

Over dit project

De Voortuinen is een woongebouw bestaand uit veertien verdiepingen, met lichte en comfortabele appartementen en penthouses met ruime terrassen, oftewel jouw "Voortuin".

De Voortuinen is een klasse apart. De combinatie van transformatie van een oud kantoorgebouw naar nieuwbouw, het panoramisch uitzicht, de terrassen, de liften, het Westerpark en wonen aan het water maken dit project uniek. Maar De Voortuinen heeft nog veel meer te bieden. Zo staan de appartementen op eigen grond (dus geen erfpacht), zorgen de immense ramen voor veel licht, heb je de vrijheid wat betreft de indeling en is er veel ruimte voor groen en duurzaamheid.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Voortuinen - Westerpark West
Koopwoningen
76
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden