Asscherkwartier

Amsterdam - Oud-Zuid
Toekomstig aanbod

vanaf € 300.000,-

Over dit project

Asscherkwartier is de naam van een nieuwe woonlocatie in De Pijp. Het wordt hier wonen op hoog niveau, waar ‘ruimte’ het sleutelwoord vormt. Het is een unieke locatie waar rust, genieten en bereikbaarheid worden gecombineerd met de dynamiek van De Pijp.

In deze nieuwe kindvriendelijke woonbuurt komt een gevarieerd aanbod aan geweldige woningen. Zo komen in het Asschergebouw riante loftachtige woningen en aan het autovrije Dora Tamanaplein ruime stadswoningen en appartementen. Het gebied wordt een nieuwe hot-spot met veel creatieve bedrijvigheid, een luxe hotel, gezellige horeca en een theater, omringd door prachtige historische gebouwen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Asscherkwartier
Koopwoningen
52
Prijs
€ 300.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht
Balkon
Balkon
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden