Bouwgroep BAAK01 Steigereiland

Amsterdam - Ijburg
Actueel aanbod

€ 282.000,- tot € 402.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 167m2

Over dit project

Doe je mee? Bel Jose van Spaandonk, M 06 53249953, om een afspraak te maken.

Ontwikkel samen met bouwgroep BAAK01 en het team van Nova Zembla Lofts jouw eigen 3 laagse loftwoning van 144 - 167m2. De indeling en afbouw bepaal je zelf. De begane grond laag heeft een plafondhoogte van maar liefst 3 m. Iedere woning heeft een eigen tuin. De tuinen grenzen aan een gemeenschappelijke hof met voor iedere woning een eigen parkeerplaats. Er is veel mogelijk: wonen op de begane grond of juist op de verdieping; combinatie van wonen en werken; het maken van een vide. En er komt ook nog een gemeenschappelijke ruimte waar de bouwgroep een eigen invulling aan kan geven.

Op zelfbouwkavel 126i deel A maken we 17 casco loftwoningen en 4 loftappartementen. De kavel ligt op Steigereiland. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ring A10; Tram 26 en bus 759 bevinden zich op 10 minuten loopafstand. Dichtbij goede voorzieningen: Winkelcentrum IJburg, basisschool De Zuiderzee en andere scholen, het IJburg College, medische zorg. Een prima plek om te sporten: Sportpark IJburg en Diemerpark; SUPPEN en surfen bij Blijburg aan Zee; kanoen; fitness. Of lekker buiten zwemmen. Steiger om de hoek! Binnenkort wordt gestart met de ontwikkeling van het markante Sluishuis, een echte eyecatcher met panoramadak en horeca.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwgroep BAAK01 Steigereiland
Koopwoningen
21
Prijs
€ 282.000,- tot € 402.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden