Bouwgroep De Zelfbouw Cooperatie

Amsterdam - Amsterdam-Noord
Actueel aanbod

€ 200.000,- tot € 400.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 190m2
Kaveloppervlak
600 - 1500m2
Inhoud
250 - 600m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 7

Over dit project

UPDATE 14-12
-----------------
De Zelfbouw Coöperatie is op 14-12 ingeloot als een van de drie groepen die mee mag dingen naar kavel BSH20C. Wij hebben er zin in! Er is nog plek in de groep.
-----------------

De Buiksloterham in Amsterdam-Noord is een wijk in ontwikkeling. De wijk staat de laatste tijd op de kaart vanwege diverse interessante (zelfbouw)projecten en de uitgesproken duurzame ambities, zoals het programma 'Circulair Buiksloterham'.

De gemeente Amsterdam biedt hier kavels aan voor bouwgroepen. Bouwgroepen kunnen tot 5 november inschrijven voor 6 kavels: BSH20A-F. Daarna worden door middel van loting een aantal bouwgroepen geselecteerd. Om mee te doen aan deze loting kun je je aansluiten bij De Zelfbouwcoöperatie.

De Zelfbouw Coöperatie is opgericht door een aantal bewoners/zelfbouwers uit de Buiksloterham. Wij willen samen invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de nieuwe buurt en dit niet overlaten aan commerciële partijen alleen. Ons eerste uitgangspunt is daarom dat het initiatief bij de leden van de bouwgroep ligt: de leden zijn de baas. De hier getoonde schets is niet meer dan een van de vele mogelijkheden. Hoe leuk het getoonde idee (een appartement met een kas van 40m2) ook moge zijn: de Bouwgroep heeft volledige vrijheid van handelen en mag dus zelf haar adviseurs kiezen.

Het tweede uitgangspunt is: een zeer duurzaam gebouw tegen kostprijs. Inschrijven is mogelijk tot 5 november 2015.

De Zelfbouw Coöperatie is een vereniging van en voor de leden: wij bieden 100% zeggenschap, een goed georganiseerd proces en een enthousiaste groep mensen die hier een mooi project van willen maken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwgroep De Zelfbouw Cooperatie
Koopwoningen
27
Prijs
€ 200.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Kantoor
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2
Overige
Airconditioning, Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras, Wellness, Zorg, Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden