Buiksloterham

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 200m2

Over dit project

Op zoek naar een geschikte bouwgroep.

In het havengebied Buiksloterham (Amsterdam Noord) krijgen particulieren de kans om hun droomhuis te realiseren!

Het havengebied transformeert naar een bruisend nieuw stuk stad die mensen verleidt om in het gebied te blijven wonen, werken, recreëren en ondernemen. In het gebied worden circa 550 woningen en minimaal 4000 m² werkunits en horeca gerealiseerd. Hierbinnen is ook ruimte voor bouwgroepen.

Buro Ruim en Urbannerdam nemen het initiatief om hiervoor een bouwgroep te organiseren. Ons team van professionele partners zorgt voor de benodigde expertise en treedt op als begeleider waarbij uw woonwensen en financiële mogelijkheden het uitgangspunt zijn.

Samen met u willen we een kleinschalig duurzaam woongebouw creëren met ook ruimte voor een ander functie zoals werken of bijvoorbeeld horeca.

Heeft u interesse in dit project? Schrijf u dan nu vrijblijvend in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buiksloterham
Koopwoningen
20
Prijs
€ 250.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Groene Energie, Stadsverwarming
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden