Xiao

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

tot € 665,-

Over dit project

Samen met Stichting Xiao wordt er gewerkt aan een meergeneratie woonproject voor de Chinese gemeenschap in Amsterdam. Een plek, waar Chinezen dicht bij elkaar wonen, gebruik kunnen maken van gezamenlijke voorzieningen (zoals een gezamenlijke woonkamer) en activiteiten kunnen organiseren.

Het project wordt ontwikkelt samen met een grote groep geïnteresseerde Chinezen. In de eerste woonworkshop is er uitgebreid met de deelnemers gesproken over hun woonwensen. De tweede woonworkshop volgde eind september. Hierin is ingezoomd op mogelijke locaties.

Wilt u ook meedenken over Xiao? Of zou u ook wel in dit woonproject willen gaan wonen en wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Xiao
Huurwoningen
60
Huurprijs tot
€ 665,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden