Hotels Valkenburgerstraat Falcon Plaza Hotel

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
9000 - 9000m2

Over dit project

In het centrum van Amsterdam, in de Valkenburgerstraat, wordt het Falcon Plaza Hotel herontwikkeld in combinatie met een nieuw hotel en woningen. Het nieuwe plan bestaat in totaal uit twee hotels: één viersterrenhotel met 105 kamers en een driesterrenhotel met 132 kamers. Daarnaast komen op de locatie ook zes appartementen. Bij elkaar omvat het plan 9.000 m2 BVO.

Door de herontwikkeling krijgt de locatie aan de Valkenburgerstraat een kwaliteitsimpuls. Diversiteit, kwaliteit en duurzaamheid staan in het plan centraal. Het project zal bij de oplevering voldoen aan de eisen voor een BREEAM Good-certificaat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hotels Valkenburgerstraat Falcon Plaza Hotel
Koopwoningen
6
Type woningen
Appartement, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden