Bouwgroep Nieuwe Mode

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 150.000,- tot € 500.000,-

Over dit project

Bouwgroep Nieuwe Mode is opgericht omdat de Oude Modevakschool aan de Zeeburgerdijk 112 vrijkomt. Deze school wordt door de gemeente aangeboden voor zelfbouw. Het karakteristieke schoolgebouw is ca.4000m2 groot en heeft hoge lokalen van 5m hoog. Er is plaats voor 35 woningen. Voor deze school hebben zich 28 groepen aangemeld. Uit deze 28 zijn op 11 februari 5 groepen geselecteerd door middel van loting.

Nieuwe Mode is helaas niet ingeloot maar gaat nu zelf op zoek naar alternatieve locaties. Wij hebben inmiddels (12-2) 42 leden, het is nog steeds mogelijk om je aan te melden.

Bouwgroep Nieuwe Mode is een vereniging van en voor de leden: wij bieden 100% zeggenschap, een goed georganiseerd proces en een enthousiaste groep mensen die hier een mooi project van willen maken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwgroep Nieuwe Mode
Koopwoningen
30
Prijs
€ 150.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Overig

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Zuiden
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Groene Energie
Balkon
Frans balkon, Kleiner dan 5 m2
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden