Science Park woontoren KEA

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

tot € 1.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 m2

Over dit project

In het Amsterdam Science Park wordt de woontoren KEA ontwikkelt. Het Science Park is een inspirerende locatie binnen de ring A10 in stadsdeel Oost/Watergraafsmeer, waar wetenschappers en ondernemers elkaar ontmoeten en kennis met elkaar uitwisselen. Kennisinstellingen van wereldfaam en high tech topbedrijven vestigen zich in toenemende mate op het Science Park.

De nieuwe woontoren is bedoeld voor de groeiende groep gebruikers van het Science Park en jonge starters op de Amsterdamse woningmarkt. De torenbomvat 22 verdiepingen, 152 appartementen en 76 parkeerplaatsen en heeft een prominente ligging aan de Carolina McGillavrylaan. De woningen hebben een gemiddelde oppervlakte van 68 m2, een hoog afwerkingsniveau, een ruim en breed balkon en een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Desondanks zal het overgrote deel van de appartementen een aanvangshuur onder de ยค 1.000,- per maand hebben. Daarmee voorziet KEA in de vraag vanuit de Amsterdamse woningmarkt: betaalbaar binnenstedelijk wonen in het vrije sector huursegment.

De bouw van de woontoren start in de loop van 2014. De oplevering is gepland in 2016.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Science Park woontoren KEA
Huurwoningen
152
Huurprijs tot
€ 1.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden