NDSM Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam-Noord Toekomstig aanbod

€ 200.000,- tot € 1.500.000,-
€ 800,- tot € 2.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
52 - 300m2
Inhoud
240 - 1000m2
Aantal kamers
1 - 4

Over dit project

NDSM is een verborgen parel in Amsterdam. Van origine de Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij, actief geweest tot 1979 in Amsterdam Noord. Beleef hier het oude werfgevoel, de unieke ligging aan de zonnige zijde van het IJ, het creatieve karakter en de vele culturele evenementen.

Het is niet voor niets dat al vele ondernemers, kunstenaars, spraakmakende initiatieven zoals Over het IJ festival, Hiswa en vele horecagelegenheden zoals Loetje aan het IJ, Pllek, Noorderlicht en de IJkantine hier hun hart hebben verloren.
Op NDSM ervaart u niet alleen de mooiste zonsondergang van heel Amsterdam maar heeft u ook het beste uitzicht op de stad.

We staan aan de vooravond van een prachtige gebiedstransformatie, namelijk wonen op NDSM.

Wonen aan het water, voldoende parkeren, binnen een kwartier in het centrum van Amsterdam met een van de gratis ponten, met de fiets of de auto. Er is tevens volop ruimte voor retail, horeca, hotels, creatieve kantoor- en bedrijfsruimte. NDSM wordt een aantrekkelijke en levendige wijk op een unieke locatie.

Inmiddels hebben o.a. de HEMA, VIACOM (voorheen MTV), Red Bull, GreenPeace Nederland, Pernod Ricard etc. hun plek gevonden. Ook zijn er 380 studentenwoningen opgeleverd en worden de eerste markthuurwoningen dit jaar opgeleverd, waardoor er nu ook echt gewoond wordt op de NDSM-werf. De volgende ontwikkeling zal midden in het hart van NDSM zijn, direct bij de pontaanlanding: Pontkade. Hier worden diverse koop- en huurappartementen alsook diverse penthouses gerealiseerd met op de begane grond ruimte voor winkels, creatieve bedrijvigheid en horeca alsook een daktuin voor de bewoners. We zijn volop bezig zijn met het ontwerp en benieuwd hoe we kunnen aansluiten bij datgene dat u zoekt.

We willen een divers aanbod aan woningen ontwikkelen op NDSM afhankelijk van uw woonwensen. Het totale plan bestaat uit ongeveer 2.000 woningen in alle segmenten. Daarvoor hebben we uw input nodig. Dus schrijf u in en maak uw woonwensen kenbaar!

Het unieke van de NDSM-werf in Amsterdam:
• Grote verscheidenheid aan appartementen. Van 57 tot ruim 300 m2;
• grote verscheidenheid in buitenruimten: daktuin, terras en balkon.
• Gelegen in een van de uniekste woongebieden, kijkend op het IJ naar de skyline Amsterdam, doch in Amsterdam;
• In ca. 10 minuten: met de fiets de stad in, met de auto naar de ring of met de sloep het IJ op!
• Duurzaam leven in een milieuvriendelijk huis;
• U heeft het IJ met haar prachtige kades als uw voortuin;

Genoemde data van verkoop en start bouw zijn een indicatie en dus onder voorbehoud.

Meer informatie

Kenmerken

Project
NDSM Amsterdam
Koopwoningen
100
Huurwoningen
150
Prijs
€ 200.000,- tot € 1.500.000,-
Huurprijs
€ 800,- tot € 2.500,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden