Hof City Apartments

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.870.000,- tot € 2.340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
168 - 260m2

Over dit project

LUXURY CITY LIFE in Amsterdam

VERKOOP GESTART!!

HOF Prinsengracht. Een unieke mogelijkheid om op topniveau in het iconische hart van de stad te wonen. Voor de deur het volle leven, binnen superieure luxe en rust. Naar ontwerp van MVSA Architects onder leiding van Roberto Meyer worden vier lofts en zes city apartments ontwikkeld, in grootte variërend van 154 tot 260 m2 . Elk met terras, uitzicht op de binnentuin en royale parkeerplaatsen in de ondergrondse garage. HOF Prinsengracht heeft alles om op deze wereldberoemde locatie een eigen universum te creëren.

LOFTS & CITY APARTMENTS

HOF Prinsengracht: vier lofts, variërend van 174 tot 246 m2 . Vier spaces die u uitnodigen om een heel eigen wereld te creëren. Kerkstraat-zijde: zes city apartments van 168 tot 260 m2.

Op eigen grond alle ruimte om uw ideeën te verwezenlijken. Plus comfortabele parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.

Heeft u interesse om hier te wonen, schrijf u dan nu in op www.hofprinsengracht.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof City Apartments
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 1.870.000,- tot € 2.340.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden