Hof City Apartments

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.870.000,- tot € 2.340.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
168 - 260m2

Over dit project

HOF Luxury City Life

De verkoop van HOF Ciity apartments fase 2 is gestart. We nodigen u graag uit om de ruimtes en de sfeer te ervaren.
Ervaar de luxe van een geheel afgebouwd nieuwbouw appartement binnen de grachtengordel. Voor de deur het volle leven, binnen superieure luxe en rust.

Naar ontwerp van MVSA Architects onder leiding van Roberto Meyer zijn 10 luxury city apartments ontwikkeld ( ca 150-250 m2) op het terrein van het voormalige Prinsengrachtziekenhuis. De balkons en terrassen grenzen aan een gezamenlijke binnentuin. Dat creëert een gevoel van ruimte. En uniek voor de binnenstad: parkeren kan in de eigen parkeergarage. Er is sprake van eigen grond, dus geen erfpacht.

HOF CITY APARTMENTS
HOF is een complex van twee gebouwen aan de Kerkstraat en Prinsengracht verbonden met een prachtig ontworpen binnentuin, als een groene enclave.

Roberto Meyer heeft aan de Kerkstraat een indrukwekkend gebouw ontworpen met een gevel van keramische tegels, RVS, glas en natuursteen. Een uniek gebouw voor de binnenstad met een imposante entree en alle comfort van nieuwbouw, zoals een lift, vloerverwarming en vloerkoeling. Onder het gebouw bevindt zich een riante ondergrondse parkeergarage, bereikbaar via een autolift aan de Kerkstraat

Het monumentale, modernistische gebouw aan de Prinsengrachtzijde maakte deel uit van het Prinsengrachtziekenhuis.

TURNKEY
De appartementen zijn turnkey afgebouwd naar een interieurontwerp van DIS Studio. DIS Studio koos voor een zeer stijlvolle en eigentijdse afwerking in een mooi op elkaar afgestemd kleurenpalet. Met keuken en badkamers van het Italiaanse Boffi, een strakke gietvloer, de wanden en plafonds gestukt en gesausd.

LOCATIE
•Wonen in de historische Amsterdamse grachtengordel:
•Nieuwe metro halte Noord-Zuidlijn (Vijzelgracht) op loopafstand;
•Bekende restaurants, o.a. Librije’s zusje en Bord’ Eau;
•Rijks- , Stedelijk en het Van Gogh Museum op loopafstand;
•Dichtbij de Stadsschouwburg, het Concertgebouw, Tuschinski en Paradiso.

CITY APARTMENTS

Kerkstraat 112 - bel-etage | 256 m²
Een appartement over de volle breedte van het gebouw met een balkon van 22 m² op het zuidwesten grenzend aan de binnentuin, drie slaapkamers en twee badkamers.

Kerkstraat 114 - eerste verdieping | 163 m²
Een appartement met drie slaapkamers en twee badkamers en een balkon van 13 m² op het zuidwesten aan de binnentuin, met zicht op het voormalige Prinsengrachtziekenhuis.

Kerkstraat 116 - eerste verdieping |161 m²
Dit appartement heeft een living met een hoogte van bijna 5 meter! Daarnaast twee slaapkamers , twee badkamers en een balkon van 9 m² op het zuidwesten aan de binnentuin met zicht op het voormalige Prinsengrachtziekenhuis.

Kerkstraat 118 - tweede verdieping |154 m²
Dit penthouse heeft een prachtig dakterras van ruim 51 m² met uitzicht over de binnenstad, drie slaapkamers en twee badkamers. De zeven raampartijen in de gevel zijn uitgevoerd als Franse balkons met openslaande deuren.

Kerkstraat 120 - tweede verdieping | 152 m²
Dit penthouse heeft een prachtig dakterras van ruim 53 m² met uitzicht over de binnenstad, twee slaapkamers en twee badkamers. De zeven raampartijen in de gevel zijn uitgevoerd als Franse balkons met openslaande deuren.

Prinsengracht 759 hs |250 m²
Een bijzondere loftwoning met op de begane grond zo’n 3.50 meter plafondhoogte en fantastisch zicht op de gracht. Aan de tuinzijde een glazen pui van vloer tot plafond die binnen met buiten verbindt: een eigen terras van ruim 50 m2, grenzend aan de binnentuin. Op de begane grond een slaapkamer met badkamer, in het souterrain nog eens twee slaapkamers, een badkamer en een multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld voor fitness of thuisbioscoop.

Ieder appartement heeft de beschikking over één parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage welke via de Kerkstraat middels een autolift is te bereiken. De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 130.000 v.o.n.

VvE bijdrage: vanaf € 317,- per appartement, € 54,- per parkeerplaats
Onderdeel van de bijdrage is o.a. een huismeester die wekelijks een ronde doet en bereikbaar is voor allerhande zaken rondom het onderhoud en beheer van het complex.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof City Apartments
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 1.870.000,- tot € 2.340.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden