Urban Roots

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 150m2
Aantal kamers
1 - 5

Over dit project

Urban Roots is stedelijk wonen in Amsterdam Sloterdijk met ruimte voor iedereen.

Amsterdam Sloterdijk verandert in sneltreinvaart in een aantrekkelijk stedelijk woongebied. Voorheen was de locatie vooral bekend om haar kantoortorens. Binnenkort verrijzen er al de eerste duurzame woontorens, woonloodsen en lofts. Het wordt een aantrekkelijk stedelijk woongebied met zeer goede verbindingen naar het centrum van Amsterdam, het strand en de rest van de Randstad. En plek om omarmt te worden door woonpioniers. Met bijkomend voordeel: pioniersprijzen! Dus ruimte voor iedereen.

Ben je op zoek naar een woning waarin je kunt wonen en werken, ruimte voor je gezin, een tiny house of juist een grote loft met extra hoogte? Op een steenworp afstand van station Amsterdam Sloterdijk worden er op kavel O verdeeld over bouwblok 6, 8 en 9A ca. 100 zeer uiteenlopende koopwoningen gerealiseerd.

Het project is bijzonder omdat je zelf de omvang van de woning, de indeling van de plattegrond en de afwerking van het interieur kan bepalen. Je kan zelfs meedenken over de invulling van de gevel en collectieve ruimtes in het woongebouw. Hierbij kun je rekenen op de begeleiding en advies van een professioneel team dat veel ervaring heeft met het creëren van bijzondere plekken die tot stand zijn gekomen in samenspraak met de toekomstige bewoners.

Aanvullend kun je ervoor kiezen om samen met een woonadviseur je huis volledig te laten inrichten.

Op dit moment zijn we 1 van de 4 partijen die op basis van een voorselectie door de gemeente Amsterdam zijn geselecteerd voor de ontwikkeling van Kavel O. Samen met jou willen we invulling geven aan de definitieve inzending voor de selectieprocedure. Als de kavel aan ons (en jullie) wordt gegund, zullen we samen de plannen verder uitwerken.

Een unieke kans om je eigen woning te realiseren in een zeer interessante stedelijke woonlocatie!
Wil je meedoen, meedenken en beslissen? Schrijf je dan hier in.

Het traject rond de zelfbouw wordt in beginsel begeleid door de architecten in samenspraak met dé woonexpert.
Voor informatie graag even een bericht mailen naar:
info@dewoonexpert.nl (ov.v. Kavel O Sloterdijk)

Meer informatie

Kenmerken

Project
Urban Roots
Koopwoningen
150
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Ziekenhuis

Locatie

Stel je vraag

Contact

De Woonexpert B.V.
Arent Janszoon Ernststr 595 D 7
Amsterdam
arjan@dewoonexpert.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden