Kaap West

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 1.100.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 200m2

Over dit project

Kopers zelf aan de knoppen in Kaap West
Kaap West is een uniek bouwinitiatief in de Amsterdamse Houthaven voor kopers die zelf hun eigen droomwoning willen bouwen. Niet de ontwikkelaar, maar de bewoners zitten achter het stuur.

Bouw mee aan Kaap West
Kaap West is een uniek woonproject in de Houthavens in Amsterdam, waarin u zelf bepaalt hoe uw droomwoning er uit ziet. Het project wordt gerealiseerd voor en door de toekomstige bewoners. Bent u op zoek naar een mooie locatie aan het water? Wilt u wonen in een kleinschalig en architectonisch bijzonder woongebouw? Met veel zon en een prachtig uitzicht? Dan is Kaap West de kans om uw wens in vervulling te laten gaan.

Prachtige locatie aan het water
Veel mensen willen graag in de stad wonen én aan het water. In de Houthaven kan dat. De Houthaven ligt langs het IJ in het westelijk havengebied van Amsterdam. Het gebied wordt in de komende jaren getransformeerd tot een aantrekkelijke woonwijk, aangelegd op zeven kunstmatige eilanden.

Kaap West ligt aan een brede insteekhaven. Hier geniet u van het uitzicht over het IJ, de eilanden en het westelijk havengebied. Aan de noordkant wordt de haven begrensd door de strekdam in het IJ en aan de zuidzijde door de gezellige Spaarndammerbuurt. Het aangrenzende gebied ten westen van Kaap West wordt herontwikkeld voor creatieve bedrijven.

Hoe ziet mijn woning er uit?
Dat bepaalt u zelf. U kunt er voor kiezen om de woning door de architect uit te laten werken. Het is ook mogelijk om de woning casco af te nemen. In dat geval bouwt u de woning zelf af. Er zijn diverse woonvormen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan (loft)appartementen, woon-werkwoningen, penthouses en riante grachtenhuizen. De oppervlakten variëren van 75 m2 tot 200 m2 g.o. (gebruiksoppervlakte). Er zijn woningen vanaf € 295.000,- v.o.n. waarbij u zelf kan bepalen hoe exclusief u het wenst te maken. Een praktisch loft-appartement, een tweelaags penthouse met ruime vide, of een grachtenhuis aan het water. Het is allemaal mogelijk!

Om u een idee te geven van de mogelijkheden is een aantal woningtypen uitgewerkt welke u kunt bekijken op de projectwebsite

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kaap West
Koopwoningen
10
Prijs
€ 295.000,- tot € 1.100.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Erfpacht
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden