Mi Oso

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 332.756,- tot € 340.802,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 116m2
Kaveloppervlak
90 - 94m2
Inhoud
333 - 350m3
Aantal kamers
4

Over dit project

Wonen in de warmste buurt van Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzonder nieuwbouwhuis in Amsterdam? Dan zit je bij Mi Oso helemaal goed. Mi Oso wordt namelijk de warmste buurt van Amsterdam. Dit nieuwbouwproject in stadsdeel Zuidoost bestaat uit 42 bijzondere koophuizen en 84 huurappartementen. Uniek zijn de gezellige veranda’s en de tropische uitstraling van de architectuur. 

Mi Oso is anders dan andere nieuwbouwwijken. Je komt hier thuis in een kleinschalig autoluw buurtje met een geheel eigen karakter. Dat komt door de opbouw rond het groene binnengebied en door de architectuur: frisse witte gevels, rode daken en de gezellige veranda’s. Tegelijkertijd is het een moderne buurt, dus van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig.

Mijn huis, mijn droomhuis
De woningen in Mi Oso hebben straks drie verdiepingen en een woonoppervlakte van circa 114 m². Aan de voorzijde worden ze allemaal voorzien van een veranda. Vanuit de keuken stap je zo de veranda op en geniet je van een koffie in de ochtendzon of een lekker drankje na een dag werken. Aan de achterzijde ligt de woonkamer die grenst aan de achtertuin en uitkijkt over het groene binnengebied. Maak je woning straks helemaal op maat door bijvoorbeeld te kiezen voor een aanbouw op de begane grond.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Deze is uiteraard helemaal naar jouw smaak aan te passen met bijvoorbeeld een ligbad, andere tegels etc. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als werkkamer of maak er twee extra (slaap)kamers van door te kiezen voor een dakkapel.

De verkoop start in augustus 2018. De prijzen varieren van € 329.213,- tot € 348.919,- v.o.n. Dit is op basis van jaarlijkse canonbetaling. Kijk voor meer informatie op www.mi-oso.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mi Oso
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
42 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 332.756,- tot € 340.802,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden