Mi Oso

Amsterdam - Amsterdam Toekomstig aanbod

€ 290.000,- tot € 400.000,-

Over dit project

De warmste buurt van Amsterdam Zuidoost!

Mi Oso wordt een bijzondere woonbuurt in stadsdeel Zuidoost met een warme uitstraling. Het project bestaat uit 3 blokjes met in totaal 42 eengezinswoningen die losjes gegroepeerd zijn rond een bloementuin. Uniek aan deze koophuizen is de sfeervolle veranda. Hier combineert u buiten met binnen. Stelt u zich eens voor: straks zit u heerlijk op uw veranda, uitkijkend over het groene binnengebied waar uw kinderen spelen met de buurtkinderen.

Mi Oso is anders dan andere nieuwbouwwijken. U komt hier thuis in een kleinschalig autoluw buurtje met een geheel eigen karakter. Dat komt door de opbouw rond het groene binnengebied en door de architectuur: houtlook gevels, rode daken en de gezellige veranda's. Tegelijkertijd is het een moderne buurt, dus van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp en de indeling van de woningen.Wat zeker is, zijn de veranda's. Deze maken de huizen echt bijzonder en geven een heerlijk vakantiegevoel.

De verkoop start naar verwachting eind eerste kwartaal 2018. De prijzen liggen rond de €290.000,- v.o.n. Kijk voor meer informatie op www.mi-oso.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mi Oso
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Realisatie
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
42
Prijs
€ 290.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden