The Duchess Amstelkwartier

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 179.160,- tot € 735.759,-

Kenmerken

Woonoppervlak
30 - 120m2
Aantal kamers
1 - 4

Over dit project

Genieten van het stadse leven aan het park, naast de jachthaven en de Amstel! Er zijn maar weinig plekken in Amsterdam waar je zo mooi en comfortabel woont als in The Duchess Amstelkwartier. In de nieuwe stadswijk van Amsterdam Oost worden 3 stijlvolle gebouwen met 48 appartementen van 30 m² tot 120 m² gebouwd.

De eigentijdse, energiezuinige en comfortabele woningen bevinden zich direct aan het park. De 3 gebouwen zijn 'all electric'; dat betekent niet alleen een lage energierekening, maar ook een duurzaam gebouw. De karakteristieke entrees worden stijlvol afgewerkte en ingericht met Parcers. Deze slimme brievenbussen zorgen ervoor dat je nooit meer thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Ook het terugsturen van pakketjes kan gemakkelijk via de Parcer brievenbussen! In de onderliggende parkeergarage is plaats voor 26 parkeerplaatsen en een ruime fietsenstalling.

De woningen aan de voorzijde hebben uitzicht op het park en buitenruimtes gelegen op het zuidwesten. Op de begange grond vind je 6 split-level woningen met bijna 4 meter hoge plafonds voor optimale lichtinval. Door de ruime voortuin blijft je privacy behouden.

Maak snel kennis met dit bijzondere project, dat misschien wel joúw nieuwe uitvalsbasis wordt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Duchess Amstelkwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
48
Prijs
€ 179.160,- tot € 735.759,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden