Spaarndammerhout

Amsterdam - Westerpark
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Dit is een integraal project in stadsdeel Westerpark, waarbij de bestaande Spaarndammerbuurt en de nieuwbouw in de Houthavens één ongedeelde buurt gaan vormen. Vandaar de samengestelde naam SpaarndammerHout.

De Houthavens, grenzend aan de Spaarndammerbuurt, worden afgegraven tot aan het vasteland, zodat de Spaarndammerbuurt weer direct aan het water van het IJ grenst. In de Houthavens worden op de voormalige bedrijvenstrook aan de westzijde en op zeven woonpieren in totaal ongeveer 1700 woningen gebouwd. Hiervan is minimaal 30% sociale huur. Ook is er 52.000 m² bedrijfsruimte gepland. Er is ruimte voor een basisschool, een hotel, een watersportcentrum en een ateliergebouw.

De nieuwe, autoluwe woonwijk zal voor een groot deel in het water komen te liggen; de bebouwing rijst als het ware uit het water op. Alle woningen liggen dan ook direct aan het water of nabij een kade.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Spaarndammerhout
Koopwoningen
1700
Huurwoningen
510
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden