Typisch Tuinstad

Amsterdam - Osdorp
Actueel aanbod

€ 905,- p.m. tot € 1.200,- p.m.

Over dit project

Typisch Tuinstad heeft het allemaal!

Typisch Tuinstad is gelegen in de Reimerswaalbuurt, een buurt die momenteel volop in ontwikkeling is. In deze kleurrijke en groene omgeving, gelegen aan de Osdorper Ban in Amsterdam Nieuw-West, biedt Vesteda u een unieke woonervaring.
In Typisch Tuinstad ervaart u het beste van twee werelden: de bruisende stad is dichtbij en u heeft altijd de mogelijkheid om de rust op te zoeken. Met de grote Sloterplas als achtertuin is verveling geen optie. U geniet er van ontspannende momenten aan het water en van de prachtige natuur.
Vesteda realiseert 120 hoogwaardige middenhuur appartementen In Typisch Tuinstad. U woont in een groene en bloeiende buurt te midden van stadse levendigheid en serene rust. Een buurt die continu in beweging is.

Ruime appartementen: de ideale leefruimte

De appartementen variëren in grootte van 70 tot 112 m² en vormen de ideale leefruimte voor zowel young professionals als gezinnen. De woningen beschikken over een riante woonkamer en één, twee of drie royale slaapkamers (afhankelijk van het type).

De keuken is compleet afgewerkt en heeft moderne inbouwapparatuur van Siemens. De badkamer is voorzien van alle gemakken zoals een inloopdouche, wastafel, designradiator en toilet. Verder is er een apart toilet aanwezig.

Elke woning beschikt over een inpandige berging met ruimte voor een wasmachine en droger.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Typisch Tuinstad
Huurprijs (p.m.)
€ 905,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden