Driewerf

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 359.000,- tot € 437.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 77m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Nog één woning op de 4e verdieping beschikbaar!
Krijg jij al heimwee bij de gedachte om Amsterdam te verlaten en begint het al te kriebelen als je met de auto of trein de provincie intrekt? Geen zorgen! Dankzij Driewerf hoef jij de stad niet uit.

In de Amsterdamse wijk De Punt aan de Osdorper Ban worden drie woonblokken volledig gerenoveerd en gereedgemaakt voor nieuwe bewoners. Driewerf, het meest oostelijke woonblok dat grenst aan de Ingelandenweg, is in de verkoop. In Driewerf komen 54 koopwoningen. Dankzij de renovatie zijn de woningen modern en energiezuinig. Dat is goed voor het milieu én voor jouw portemonnee.

Tussen de gebouwen bevindt zich een gezamenlijke binnentuin. Ideaal voor kinderen en stiekem ook lekker voor jezelf. Zie jij jezelf hier al genieten met mooi weer? Bovendien bevinden zich hier afgesloten fietsenbergingen en een aantal parkeerplaatsen.

Thuis in de stad
Zoek je een woning voor jezelf, wil je samen genieten of met je hele gezin? Het kan in Driewerf. Hier vind je jouw of jullie eigen plekje in de stad. Heerlijk wonen met het beste van twee werelden om de hoek: De binnenstad van Amsterdam en de groene buitengebieden aan de randen van de stad met alles wat je wenst daartussenin.

Op loopafstand van Driewerf vind je bijvoorbeeld het Dijkgraafplein of Osdorpplein, een ruim aanbod aan winkels, kinderopvang en meer. Daarnaast zit je met de auto zo op de weg en is de tram of trein niet ver weg.

Alles in de buurt
Woon in Driewerf en profiteer zowel van stadse voorzieningen als van veel groen. Van bijvoorbeeld theater De Meervaart bij Stadscentrum Osdorpplein tot de Outlet Stores van bekende merken om de hoek. Maar daarnaast ook van scholen, winkels en horeca in de buurt en de Sloterplas of de Tuinen van West op loop- en fietsafstand.

De verkoopprijzen
In Driewerf vind je betaalbare woningen. De diverse woningtypen zijn onderverdeeld in:
3-kamerappartementen van 63 m² van € 359.000,- tot € 369.000,- *
3-kamerappartementen van 69, 70 en 71 m² van € 405.000,- tot € 419.000,- *
4-kamerappartementen van 74 tot 77 m² van € 399.500,- tot € 437.500,- *
* De genoemde prijzen zijn vrij op naam, inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse?
Schrijf je in als reservekandidaat via: www.wonenindriewerf.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Driewerf
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 54 beschikbaar
Prijs
€ 359.000,- tot € 437.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Stadsverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden