IVY sociaal- en middenhuur

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 808,- p.m. tot € 1.134,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
23 - 81m2

Over dit project

IVY AMSTERDAM
STADS WONEN IN HET HART VAN NOORD
157 appartementen in de Klaprozenbuurt

Noord heeft het of krijgt het! Amsterdam-Noord is in opkomst en dat houdt voorlopig niet op. En waar kun je beter wonen dan in het hart van Noord aan de Klaprozenweg? Dichtbij het centrum, de snelweg A10 en het hippe en levendige NDSM. Dé plek voor mensen die graag wonen in de stad. Dit gebied ondergaat de komende jaren een metamorfose. Grootse plannen en ambitieuze projecten volgen elkaar op. Onderdeel hiervan is IVY. In IVY komen 157 appartementen voor sociale huur, middenhuur en de vrije sector. Voor ieder wat wils dus!

IVY komt op de hoek van de Klaprozenweg en de Klimopweg. Voorheen voornamelijk plaats voor industrie, straks een stadswijk waar ook gewerkt kan worden. De Klaprozenweg wordt een levendige straat met ruimte voor woningen, winkels en bedrijven.

IVY is een gebouw dat op te delen is in vier blokken: drie appartementsblokken en een blok met een maatschappelijke functie. Op straatniveau is er plaats voor commerciële ruimtes met daarboven van de 2de tot en met de 13de verdieping de appartementen. Door het ontwerp van het gebouw is er veel plek voor buitenruimtes op verschillende niveaus. In IVY komen betaalbare woonruimte: er zijn appartementen beschikbaar in de vrije sector, middenhuur en sociale huur. De 2- en 3-kamerappartementen in de vrije sector en middenhuur zijn bij uitstek geschikt voor koppels en kleine of jonge gezinnen die houden van het leven in een stad. De sociale huur appartementen zijn studio’s en ideaal voor jongeren die graag een eigen plekje hebben in Amsterdam. De balkons zijn allemaal naar het oosten, zuiden of westen gericht en zeker op de bovenste verdiepingen heb je spectaculaire uitzichten over Amsterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
IVY sociaal- en middenhuur
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
10 van 127 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 808,- tot € 1.134,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden