Zoë-Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Over dit project

Zoë Amsterdam
Nature Inclusive Appartments and Commercial Space

Wil je straks wonen en/of werken in een vooruitstrevend gebouw waar mensen, planten én dieren zich thuis voelen? Een mixed-use gebouw dat nieuwe betekenis geeft aan thema’s als natuurinclusiviteit, biodiversiteit, duurzaamheid en gezondheid? En, waar je iedere dag opnieuw geniet van gevarieerd uitzicht op de begroeide daktuinen, het nabijgelegen water, de langsvliegende gierzwaluwen en misschien zelfs de egels in de kadetuin langs de gracht? Schrijf je dan in voor één van de appartementen of commerciële ruimte in Zoë, het groene, ‘levende’ icoon van de Sluisbuurt op het Zeeburgereiland, op een steenworp afstand van het Amsterdamse centrum.

Een ideale plek voor natuurliefhebbers. Ontdekkers. Avonturiers. Grensverleggers die graag dichtbij de stad wonen, maar zo ontzettend verlangen naar omringend groen. Zoë is dan ook met recht een bijzonder project te noemen. Opzichzelfstaand. Duurzaam. En een toonaangevend voorbeeld voor de natuurinclusieve toekomst. In dit stukje Amsterdam gaan stad en inheemse natuur naadloos in elkaar over, dankzij het in hoogtes variërende gebouw dat ademt en leeft.

82 woningen in de vrije sector koop en huur
Woonoppervlakte vanaf 40m² tot 110m²
Gevarieerde mix aan woonvormen en typologieën
Levendige plint van 1.300m² voor horeca, winkels en ondernemers die bij de thema’s natuurinclusiviteit, duurzaamheid en gezondheid passen
Acht begroeide daktuinen met elk een unieke biotoop
Een kadetuin aan het water
Gelegen in de Sluisbuurt op het bruisende Zeeburgereiland
Gelegen op een steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad
Ook uitstekend bereikbaar per fiets en openbaar vervoer

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zoë-Amsterdam
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden