Zoë-Amsterdam

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 1.500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 155m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Zoë is een plek voor natuur- en stadsgenieters die op zoek zijn naar een gezonde ontspannen woonplek te midden van water, stadsnatuur en -dieren, horeca en toffe voorzieningen. Hier woon je aan de hoofdstraat van de groene en autoluwe Sluisbuurt. Het supergroene en stoere gebouw telt 8 geweldige groene daktuinen, een gemeenschappelijke tuinkamer en een flex-kas voor ondernemers, yoga, buren-filmavonden en buurtfeestjes. In Zoë vind je rust en balans, mét de bruisende Amsterdamse levendigheid om de hoek. Of ervaar het gevoel van ultieme vrijheid tijdens een rondje hardlopen of wielrennen tussen de weilanden. Hier vind je jouw plek.

Presale Zoë is gestart!

De presale van de 82 appartementen en woningen in Zoë is gestart. De appartementen kennen unieke indelingen en hebben veelal zicht op één van de 8 groene tuinen. Ook zijn er een aantal appartementen met eigen loggia of buitenruimte! De appartementen zijn verdeeld in toffe studio’s, unieke twee- drie- en vierkamerappartementen met uitzicht over een van de groene tuinen of met eigen buitenruimte. Ook zijn hier 3 unieke penthouses met adembenemend uitzicht én 3 maisonnettes aan het water. Meer informatie over de verschillende types, de plattegronden en vanaf prijzen vind je op vanaf nu op onze website. Naar verwachting start de verkoop van de appartementen later dit jaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zoë-Amsterdam
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 1 beschikbaar
Prijs
€ 385.000,- tot € 1.500.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse, Studio

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden