energie vergelijken

Zandkasteel Amsterdam

Nog 2 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
36 - 94m2

Over dit project

Stap binnen in Zandkasteel en laat je verrassen door de unieke architectuur van één van Amsterdams meest iconische gebouwen.

Zandkasteel combineert wonen, werken en ontmoeten. Dit betekent letterlijk ‘alle gemak onder één dak’. In Zandkasteel vind je horeca, werk- en ontmoetingsruimtes, binnentuinen en zelfs een bioscoop. Aan de binnenstraat, die de verschillende torens met elkaar verbindt, komen verschillende ontmoetingsplekken. Voor ondernemers én bewoners.

In Zandkasteel komen 263 woningen, in verschillende woningtypen, dus je vindt altijd een woning die bij je past. In oktober ’22 start de verkoop van de eerste 160 koopwoningen. De verwachte oplevering is april ’23.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zandkasteel Amsterdam
Start verkoop
28-09-2022
Koopwoningen
160
Prijs
€ 250.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden