South Dock fase 1

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.420,- p.m. tot € 2.780,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
62 - 129m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

NSDM SOUTH DOCK

NDSM South Dock ligt direct aan het water en bestaat uit meerdere gebouwen. De 18 verdiepingen hoge toren en de grote raampartijen geven NDSM South Dock een unieke uitstraling. Grootstedelijk en open, robuust en toegankelijk. De begane grond van de toren is gereserveerd voor commerciële activiteiten: kantoren, winkels en horeca. Daarboven komen appartementen met energielabel A++, (volgens de officiele herziene labelmethodiek) welke een energiebesparing op kan leveren tot maximaal 80% ten opzichte van woningen met C of E label. NDSM South Dock staat ook voor gemak. Zo is er een ondergrondse parkeergarage en dankzij de Bringme service in de lobby mis je nooit meer een pakketje.
De gemeenschappelijke tuin en slim uitgekiende verlichting maken het compleet. NDSM South Dock heeft de perfecte mix van levendigheid, ruimte en geborgenheid.

LICHTE APPARTEMENTEN, OP DE ZONZIJDE MET UITZICHT OVER HET IJ
NDSM South Dock biedt ruimte aan meer dan tweehonderd appartementen. Van tweekamerappartementen van circa 62 m2 tot vijfkamerappartementen van circa 129 m2. De grote raampartijen halen het daglicht naar binnen, de buitenruimtes – een terras of balkon – geven een gevoel van ruimte. De appartementen zijn slim ingedeeld, waardoor de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om jouw appartement een personal touch te geven, bijvoorbeeld door een nisje te creëren voor jouw ideale thuiswerkplek. De badkamer en keuken zijn van alle gemakken voorzien. De afwerking is luxe en met veel aandacht uitgevoerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
South Dock fase 1
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 26 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.420,- tot € 2.780,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden