energie vergelijken

Qube

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.069,- p.m. tot € 1.069,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 60m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Het lagere alter ego van Quartz, Qube, kent acht woonlagen. Elk van de acht verdiepingen in Qube telt 10 appartementen. Je eigen appartement bereik je door in de lobby één van de twee liften te nemen of via het trappenhuis. Op de verdieping zijn de appartementen met elkaar verbonden via een hoogwaardig afgewerkte gang, met strakke witte muren en diep antracietkleurige vloerbedekking. De zwarte voordeuren zijn voorzien van een elegante zwarte omlijsting, en uitgerust met een modern RVS-paneel met huisnummer en bel. Studio Piet Boon adviseerde ook hier over de openbare ruimtes en optimale indeling van de woningen.

Elk appartement heeft vloerverwarming en is voorzien van een PVC-vloer. Deze vloer in een vergrijsde eiken kleur is gestrookt gelegd door de gehele woning. In zowel de woon- als slaapkamer zorgen de verdiepingshoge ramen voor veel natuurlijk licht in de ruimte. In de open woonkamer bevindt zich de inbouwkeuken. De polarwitte keuken met antraciet composiet blad is uitgerust met Whirlpool apparatuur: een inductie kookplaat en ingebouwde afzuigkap, koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser.

De badkamer is van vloer tot plafond betegeld in een warme lichtgrijze kleur. Er is een wastafel met spiegel, mengkraan en douchegarnituur van Grohe. De woning heeft een apart toilet, waarvan de achterwand dezelfde tegels als de badkamer heeft; de overige wanden zijn wit gestuct.

Alle appartementen hebben één slaapkamer, één badkamer en een apart toilet. Het metrage varieert van circa 48 tot 60 m². Ze worden opgeleverd met egale muren, voorzien van PVC strokenvloer, inclusief gordijnrails, exclusief verlichting. Ook heeft elke woning een ruim balkon.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Qube
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
80
Huurprijs (p.m.)
€ 1.069,- tot € 1.069,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden