Bajeskwartier - The Ruby

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 440.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 149m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 6

Over dit project

Ontdek The Ruby - Toekomstbestendige Appartementen in het Bajeskwartier!
Welkom bij The Ruby, waar levensbestendig wonen centraal staat! Geniet van de unieke voordelen van deze moderne woontoren, strategisch gelegen naast de prachtige moestuin en in de nabijheid van zorg- en gezondheidsvoorzieningen.

Woonvariatie
Ontdek 103 appartementen verdeeld over vijftien verdiepingen, waaronder slim ontworpen 2-kamerappartementen, 3-kamerappartementen, ruime 4-kamerappartementen en 2 exclusieve maisonnettes. 

Buitenleven
Stap vanuit elke kamer direct op je eigen balkon of terras dat langs de gevel doorloopt. Exclusief voor bewoners bieden de 6e en 9e verdieping twee dakterrassen met bomen, weelderig groen en comfortabele zitjes, een perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de zon of van het gezelschap van je buren.

Voorzieningen
The Ruby biedt niet alleen luxe woningen maar ook een gemeenschappelijke huiskamer die ook als logeerruimte gebruikt kan worden, optimale toegankelijkheid voor minder validen, en laadvoorzieningen in de stallingsruimte op de begane grond. The Ruby staat in directe verbinding met de mobiliteit hub, waar je een abonnement kan afsluiten voor het stallen van je auto of gebruik kan maken van de deel mobiliteit, bijvoorbeeld een deelauto.

Hoogwaardige afwerking
Geniet van een luxe leefomgeving met Duravit sanitair, Hansgrohe kranen, keramische tegels, hoge raampartijen en verdiepingshoge deuren. Het gebouw en de woningen zijn ontworpen voor maximaal comfort, nu én in de toekomst.

Duurzaamheid
The Ruby is energiezuinig met minimaal een A+ energielabel (maak je gebruik van een financiering? Dan geeft dit energielabel je extra leencapaciteit), vloerverwarming in de winter en vloerkoeling in de zomer. Koop je appartement op eigen grond zonder bijkomende kosten voor erfpacht.

Oplevering
De fundering en begane grond van The Ruby wordt op dit moment gerealiseerd. De start van de bovenbouw staat gepland in september 2024. De oplevering van de eerste woningen staat gepland voor juni 2026.

Ontdek de toekomst van wonen in The Ruby - waar lifestyle en comfort samenkomen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bajeskwartier - The Ruby
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
19 van 103 beschikbaar
Prijs
€ 440.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden