Vechtrijk XB2

Amsterdam - Weesp
Actueel aanbod

€ 224.583,- tot € 1.425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 218m2
Kaveloppervlak
99 - 373m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

VECHTRIJK XB2
Vechtrijk is onderdeel van het woonlandschap Weespersluis tussen Muiden en Weesp in de Bloemendalerpolder. Zoek je een prachtige woning, net buiten de stad met alle faciliteiten binnen handbereik? En lijkt het je fantastisch om aan de gezellige haven in het centrum van Weespersluis te settelen? Dan komt deze kans als geroepen. Blauwhoed | Van Wijnen biedt in Vechtrijk 37 zeer gevarieerde woningen aan in fase XB2.

AAN DE HAVEN
In Vechtrijk woon je Oudhollands chique met een stadse touch op je eigen schiereiland. De nieuwe wijk is speels opgezet met een grote variatie aan woningen, van statige grachtenpanden en dwarskappers, tot riante twee-onder-één-kapwoningen en appartementen gelegen aan of om de hoek van de haven.

​​​​​​​EEN GEZELLIG CENTRUM OM DE HOEK
Vechtrijk vormt het centrum van Weespersluis en in de haven is altijd iets te beleven. Er komt een lokale supermarkt, een aantal kleine winkels, een gezondheidscentrum en er is ruimte voor horeca. Je haalt je boodschappen en vrijdagmiddagborrel dus gewoon lekker om de hoek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vechtrijk XB2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 37 beschikbaar
Prijs
€ 224.583,- tot € 1.425.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden