Bajeskwartier - The Robin

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

vanaf € 410.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 113m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

The Robin - Voor de échte early birds

Green urban living!

The Robin in het Central District staat als poortwachter aan de entree van Bajeskwartier en is de eerste woontoren binnen Bajeskwartier die in verkoop is gegaan. Dichtbij de Amstel en op tien minuten fietsen van de binnenstad. En stap je naar buiten, dan sta je midden in het groen. Hier kun je ronddwalen door de tuinen, afspreken met vrienden en buren ontmoeten. Strijk neer op een bankje, kies een plek voor je picknickkleedje, ga een rondje hardlopen of skaten, oogst in de moestuin en geniet van de kinderen die spelen in het groen.

In The Robin komen 129 high end koopappartementen met een zeer gevarieerd aanbod van slim ingerichte studio’s van zo’n 45m2 tot ruime appartementen van circa 113 m2 met 2 of 3 slaapkamers. Naast privé buitenruimten, zijn er op de 5e en 9e verdieping exclusief voor de bewoners twee dakterrassen waar je kunt genieten van een groene oase in deze unieke, stedelijke setting.

Op de begane grond van het gebouw, komt een kinderdagverblijf waar kinderen veilig kunnen spelen in een besloten stadstuin of onder begeleiding op avontuur kunnen door de tientallen tuinen van Bajeskwartier. Ook komt in The Robin het servicecenter waar je als bewoner van Bajeskwartier voor van alles terecht kunt. Van het postpakketje wat ’s middags geleverd is tot meer info over deelmobiliteit. Vanuit The Robin heb je toegang tot de mobiliteitshub van Bajeskwartier. Naast de deelauto’s die daar op afroep voor je klaar staan, zijn er ook nog uit te geven abonnementen voor het individueel parkeren.

The Robin is een echte eyecatcher van het gerenommeerde Barcode Architects. Geïnspireerd op de vorm van de originele bajestoren met rondom een gelaagd landschap van daktuinen. Buiten lichten de gevels goudgeel op in de zon. Binnen imponeert de ruime entreehal, het atrium, als warm kloppend hart met rode accenten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bajeskwartier - The Robin
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 129 beschikbaar
Prijs vanaf
€ 410.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden