content marketing CliQi

Amsterdam - Koningsplein fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.650,- p.m. tot € 1.850,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 82m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

LUXE HUREN OP HET KONINGSPLEIN

Ongekend luxe wonen in de Grachtengordel van Amsterdam. Met de hoogwaardige renovatie van het monumentale hoekpand aan het Koningsplein komen er 22 unieke huurappartementen beschikbaar. Het neusje van de zalm qua afwerking, indeling en uitzicht. Aantrekkelijk? De verhuur start in januari 2022. Aanmelden als belangstellende kan via deze knop. We zijn ook actief op social media, waar we de laatste nieuwtjes delen.

MET DE ALLURE VAN VROEGER
Aan het Koningplein worden 9 prachtige monumentale panden in ere hersteld. Experts koesteren de kwaliteiten, restaureren wat nodig is en voegen hedendaagse wooncomfort en luxe toe. Het resultaat: deze centrumlocatie in de grachtengordel krijgt haar allure van vroeger terug. Een deel van de transformatie is afgerond. Arket en Victoria’s Secret hebben de winkelruimten in de onderste lagen in gebruik en daarboven zijn de appartementen verhuurd. Volg jij?

22 LUXE, KARAKTERVOLLE APPARTEMENTEN
De huurappartementen aan het Koningsplein zijn ingepast in een eeuwenoud, compleet gerenoveerd pand. Het resultaat is dat geen indeling hetzelfde is. De 22 unieke, karaktervolle appartementen zijn 40 tot 160 m² groot. Imposante raampartijen, veelal hoge plafonds en vaak een fijne buitenruimte bepalen de sfeer. De afwerking van de keuken en badkamer is luxe, precies zoals je in dit segment mag verwachten.

WONEN IN HET BRUISENDE HART VAN AMSTERDAM
Veel ‘Amsterdamser’ kun je niet wonen. Midden in de grachtengordel, precies op het punt waar officieel de binnenstad begint. De bekendste trekpleisters, zoals het Rembrandtplein, de Leidsestraat, het Leidseplein, de Kalverstraat, de Dam en de Bloemenmarkt is het leefgebied van de bewoners van het Koningsplein 10. Amsterdammers fietsen overal naartoe, maar hier heb je alles zo dichtbij dat je zelfs geen fiets nodig hebt. De Albert Heijn zit in de kelder van het gebouw en de tram stopt om de hoek. Need we say more?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Amsterdam - Koningsplein fase 2
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
3
Huurprijs (p.m.)
€ 1.650,- tot € 1.850,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden