De Jacob fase 2

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 324.000,- tot € 324.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 50m2
Inhoud
150 - 150m3
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

Startersappartementen € 324.000 von in De Jacob in Amsterdam. Start verkoop: 4 februari

Comfortabele, duurzame én betaalbare woningen zijn schaars in Amsterdam. Maar niets is onmogelijk! Dat bewijst nieuwbouwproject De Jacob in Amsterdam West. Fase 2 van De Jacob krijgt namelijk 27 middeldure koopappartementen van circa 50 vierkante meter. Met een balkon op het westen en een gemeenschappelijke tuin is het in De Jacob aangenaam wonen. De appartementen gaan op vrijdag 4 februari om 12.00 uur in verkoop. De prijs: 324.000 euro (v.o.n.), inclusief afgekochte erfpacht.

De Jacob: startersappartementen in Amsterdam: 324.000 euro
De appartementen vallen onder het middensegment koopwoningen. Ze hebben een sterk gereduceerde verkoopprijs van 324.000 euro (vrij op naam), inclusief afgekochte erfpacht. Deze prijs is aanzienlijk onder de marktwaarde. Hiermee wordt doorstroming op de woningmarkt gestimuleerd en komen meer koopwoningen beschikbaar voor mensen met een middeninkomen.

Voorwaarden en voorrangsregels
Om beleggers te weren, zijn op deze stadsappartementen een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding van toepassing. Verder krijgen bepaalde categorieën belangstellenden voorrang. Op de projectsite staat een overzicht van de voorrangsregels, in volgorde van belangrijkheid. Sowieso geldt altijd dat je gezamenlijke jaarinkomen niet hoger mag zijn dan 80.000 euro bruto.

Start verkoop: vrijdag 4 februari (12.00 uur)
Voldoe jij aan de voorwaarden en voorrangsregels en wil je alvast je interesse kenbaar maken? Doe dat dan via de projectsite. Meld je daar aan en blijf op de hoogte. Doe dat ook als je je al had aangemeld voor fase 1. Voor fase 2 geldt namelijk een nieuwe procedure. De verkoop start vrijdag 4 februari om 12.00 uur. Je kunt je vanaf dat moment op de woning(en) van jouw voorkeur inschrijven via de projectsite. De inschrijftermijn sluit op maandag 14 februari om 12.00 uur. Wees er dus op tijd bij.

De Jacob: nieuwbouw in stedelijke omgeving met veel groen
Kenmerkend voor De Jacob is het vele groen in de omgeving. Dat is niet alleen te danken aan de binnentuin, maar ook aan de tuinen van de gezinswoningen en de groene strook pal naast de woningen. Bovendien ligt het Rembrandtpark op loopafstand. Even verderop vind je het Vondelpark en ga je precies de andere kant op, dan wandel je zo naar de Sloterplas. Al dat groen leent zich uitstekend om te wandelen, hard te lopen of te skaten. En je kunt er heel goed picknicken of gewoon lekker op je handdoekje in het gras van de zon genieten. Toch woon je in De Jacob in een stedelijke omgeving, met in de buurt talrijke restaurants en cafés, supermarkten, scholen en sportgelegenheden. Voor de echte stadse reuring moet je iets verderop zijn, in het centrum. Met de fiets ben je daar zo.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Jacob fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 324.000,- tot € 324.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden