De IJlanders

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 265.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 111m2
Kaveloppervlak
70 - 75m2
Inhoud
110 - 305m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Altijd al aan een natuurgebied willen wonen én in Amsterdam? Dat is nu mogelijk! Het bijzondere woongebouw De IJlanders is gelegen in de prachtige waterrijke omgeving van natuurgebied IJmeer. Op het Centrumeiland heb je het water dan ook direct voor de deur!

De IJlanders is op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dit geeft je de ruimte een geheel eigen invulling te geven aan je woning, binnen het collectieve casco.

Er komen 9 woningen, variërend van studio’s en stoere stadswoningen met uitzicht over het water tot en met grondgebonden woningen met tuin. Er zijn diverse extra gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een binnentuin en een collectieve ruimte met keuken, waar je ongestoord kan werken of bijvoorbeeld de verjaardag van je kinderen kan vieren.

Het project wordt ontwikkeld met respect voor mens en natuur en is dan ook uiterst duurzaam: van hergebruik van water, warmte & koude, duurzame opwekking van energie (zonnepanelen) en duurzame materialen.

Interesse?

Wees er snel bij, want toewijzing gaat op volgorde van inschrijving.

www.ijlanders.eu

Meer informatie

Kenmerken

Project
De IJlanders
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs
€ 265.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Erfpacht
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Strand, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden