Bajeskwartier gebouw C

Amsterdam
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Woongebouw C in het Bajeskwartier is gelegen in het meest zuidelijke deel van het plan. Het gebouw ligt tegen de groene toren en is in de breedterichting van het project gesitueerd en vormgegeven als een bruggebouw dat over de Kalverstraat gebouwd zal worden. Het gebouw zal zoveel mogelijk in hout worden gebouwd, met een houten gevel, maar ook houten binnenwanden. Dit zorgt voor de opslag van CO2 en kent een zeer prettig binnenklimaat met een warme uitstraling.

Gebouw C is speciaal ontworpen voor de starter en young professional. Compacte appartementen van circa 40 tot 48 m2 in de corm van een studio of twee-kamer appartement. Doordat het gebouw met een midddencorridor ontworpen is (een doorlopende gang met aan weerszijde appartementen) en de woningen in de breedte gelegen zijn, hebben de appartementen erg veel geveloppervlak. Dit zorgt voor veel lichtinval en diverse indelingsmogelijkheden.

In beide 'poten' van het gebouw komt een entree met fietsenstalling. Bovenop het gebouw komt naast het groene daklandschap en zonnepanelen een gemeenschappelijk dakterras waar het heerlijk genieten zal zijn met een fraai uitzicht over de gehele Kalverstraat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bajeskwartier gebouw C
Start verkoop
2023 (1e kwartaal)
Koopwoningen
110

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden