OTTHO I (vrije sector)

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 970,- p.m. tot € 1.500,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 88m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Het project OTTHO zal op de hoek van de Plesmanlaan en de Ottho Heldringstraat verrijzen. Dat ligt aan de zuidwestkant van Amsterdam, net buiten de Ring-West, in het stadsdeel Nieuw-West, in de wijk Slotervaart. De populaire Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam-Zuid bevindt zich op minder dan vijf minuten fietsen, het Vondelpark ligt op circa 8 minuten fietsen en de Stadionbuurt op minder dan 10 minuten fietsafstand.

OTTHO bestaat uit 327 (twee-, drie- en vierkamer-)huurappartementen, verdeeld over de gebouwen A, B en C; vrije sector huur (215 woningen), middenhuur (96 woningen) en sociale huur (16 woningen). Bijna alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, ook hebben de bewoners toegang tot een gemeenschappelijke binnentuin.
Ook komt er een gemeenschappelijke huiskamer, 86 parkeerplaatsen, 654 fietsparkeerplaatsen en 50 scooter-/bakfiets parkeerplaatsen.
De parkeergarage ligt tussen de gebouwen B, C, D en E, met daarboven een daktuin die enkel toegankelijk is voor bewoners van de woongebouwen.

In de omgeving is een groot aantal voorzieningen: voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Delflandplein op korte loopafstand en een (veel) groter aanbod is er iets verderop aan het Sierplein en in de Hoofddorppleinbuurt. In de wijk zijn diverse scholen en horecavoorzieningen, binnen een kwartier fietsen is een omvangrijk aanbod hiervan bereikbaar (in onder andere Amsterdam-Zuid en de Overtoom). Nabij OTTHO liggen twee bekende Amsterdamse instituten: het gerenommeerde Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis en het populaire World Fashion Centre. Voor ontspanning en groen liggen zowel De Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos, het Rembrandtpark als het Vondelpark op minder dan een kwartier fietsen.

De bereikbaarheid van de locatie is goed, met metrohalte Heemstedestraat en treinstation Lelylaan op loopafstand en de ringweg A10 op enkele autominuten. Met het OV is men binnen een half uur op Schiphol en in Haarlem, in 45 minuten in Leiden en binnen het uur in Den Haag en Utrecht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
OTTHO I (vrije sector)
Woningen
0 van 144 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 970,- tot € 1.500,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Supermarkt, Trein/tramstation, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden