De Jacob fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 700.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 122m2
Kaveloppervlak
79 - 104m2
Inhoud
150 - 401m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Wonen in de Jacob is Groen wonen in de stad met het gevoel van een besloten veilig dorp. En dat gewoon in Amsterdam.

Wonen in de Jacob omvat 92 koopwoningen verdeeld over drie woonblokken gelegen aan een prachtige groene binnentuin van circa 800 m2 die alleen voor bewoners toegankelijk is. De binnentuin zorgt voor een ruime groene oase van rust. Alle woningen hebben direct uitzicht op de binnentuin en/of zijn met hun tuin gelegen aan deze binnentuin.

Naast een eigen binnentuin is de entree van het project ook bijzonder groen te noemen. Het project is namelijk te bereiken vanuit twee besloten autoluwe zijstraatjes. Hierdoor heb je voor de deur een erg brede stoep met leefruimte voor gras, planten, heesters, bomen en speel- en ontmoetingsplekken. Maar dit is nog niet alles. De woningen grenzen direct aan een parkje. Kortom, de Jacob is gezond en veilig wonen in een mooie groene omgeving

De Jacob bestaat uit echte stadsappartementen met 2 tot 4 kamers en eengezinswoningen met een eigen tuintje die direct gelegen is aan de gemeenschappelijke binnentuin. . Voor welke type woning je ook kiest, je geniet hier heerlijk van het stadse leven maar wordt omringd door groen. Op de eerste twee woonlagen van elk blok komen eengezinswoningen met een eigen tuin. De oppervlaktes van deze woningen variëren van circa 92 m2 tot 120 m2 en er zijn 3 tot 4 slaapkamers. Boven de eengezinswoningen komen de stadsappartementen van circa 50 m2 tot 90 m2. Deze beschikken over 1 tot maar liefst 3 slaapkamers en een eigen buitenruimte bij elke woning.

- 2-kamerappartementen indicatieve vanafprijs ca. € 375.000
- 3- en 4-kamerappartementen indicatieve vanafprijs ca. € 450.000
- Eengezinswoningen indicatieve vanafprijs. € 560.000

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via www.wonenindejacob.nl
De verkoop start over een aantal weken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Jacob fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 65 beschikbaar
Prijs
€ 375.000,- tot € 700.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden