Heros Amsterdam Nieuw West

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen, werken en recreëren in de nieuwe groene hotspot van Amsterdam.
Nu in de verhuur: 119 ruime, hoogwaardige en energiezuinige stadsappartementen met buitenruimte tot 14 m² en overdekte parkeergelegenheid.

HEROS 01 “Wonen op het hoogste niveau”
En dat merk je aan de hoogwaardige en luxe afwerking van deze prachtige woontoren. Zeer ruimen stadsappartementen van 83 m² tot 89 m² met 2 slaapkamers en een eigen buitenruimte tot 12 m².

HEROS 02 “Samen wonen op het hoogste niveau”
De ruime stadsappartementen van 71 m² tot 85 m² hebben 2 of 3 slaapkamers en kijken uit over de fantastische daktuin. Alle appartementen hebben een privé-balkon of terras.
Woningdelen toegestaan: 4-kamer stadsappartement van 85 m² vanaf € 800,- p.p excl.

HEROS 03 “Gevarieerd wonen op het hoogste niveau”
Stadsappartementen variërend van 64 m² tot 101 m² met 1 tot 3 slaapkamers en buitenruimte tot 14 m²! Nagenoeg alle balkons liggen op het Zuid Westen waarvandaan het heerlijk genieten is van de middag- en avondzon.
Interesse? Schrijf je nu in op de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heros Amsterdam Nieuw West
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
119
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden