De Oranje

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 1.550,- p.m. tot € 1.875,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 85m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Appartementen De Oranje
Op Oostenburg is geen gebouw gelijk. Dat geldt ook voor De Oranje, dat uit zes verschillende panden bestaat. Elk pand is herkenbaar door een eigen hoogwaardige gevel in een eigentijdse kleur. Dit in combinatie met een afwisseling in breedte en bouwhoogte zorgt voor een gevarieerde en contrastrijke uitstraling.

Het stijlvolle en duurzame gebouw staat met zijn voeten in de Oostenburgervaart. Hierdoor heb je vrij uitzicht over het sprankelende water en alles wat erover vaart. Via het water is er een directe vaarverbinding met het IJ en het centraal station. Daarbij staat De Oranje vlak bij de bruisende VOC-kade, waar je tal van restaurants, terrassen en caf├ęs vindt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Oranje
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
6 van 57 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.550,- tot € 1.875,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden