Cruquius 2.2C Noord | huurwoningen

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 795,- p.m. tot € 795,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 73m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Samen huren als je geen stel bent
Stel je zoekt een huurwoning in Amsterdam, maar alleen kun je de huur niet opbrengen. Of misschien vind je het wel ongezellig om in je eentje te wonen. Zou het dan niet leuk én handig zijn om samen met een vriend, vriendin, collega of familielid een appartement te huren? Het kan door het Co- living concept in Cruquius 2.2C!

Co- living concept
De appartementen zijn slim ingedeeld. Er zijn twee slaapkamers die allebei een badkamer en suite hebben. De woonkamer met open keuken deel je. Kies je voor een Co- living appartement, dan sluit je samen 1 huurcontract af. Overigens kun je deze appartementen natuurlijk ook huren als je alleen wilt wonen of een stel vormt. Alle appartementen worden verhuurd met een gloednieuwe vloer, twee badkamers en een luxe keuken voorzien van afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en natuurstenen werkblad.

Wonen in het levendige hart van Cruquius
Je vindt Cruquius 2.2C op het Sigma terrein. Een superleuke locatie. De industriële Sigma-verffabriek en Huisje Insulinde met het pompengebouw en het ketelhuis vormen samen het levendige hart van Cruquius. In de gebouwen komen conceptstores en voor de deur zie je allerlei gezellige terrasjes. Zit jij straks op één van de terrassen met zicht op de natuurspeelplaats?

Oud en nieuw vinden elkaar
Cruquius 2.2C vind je bij het haventje en de sluis en aan de kant van de Indische buurt en het Flevopark. Als je hier straks rondloopt, zie je het industriële verleden van Sigma terug. De architectuur van het gebouw past mooi bij de monumentale panden. Cruquius 2.2C heeft een vriendelijk, stoere uitstraling. Via de grote, staande ramen kijk je mooi uit op de omgeving en schijnt het licht prachtig binnen.

Woningaanbod
Het gebouw bestaat uit 6 woonlagen, waarover de 18 appartementen verdeeld zijn. Op de begane heeft iedereen een eigen berging en er is een gezamenlijke fietsenstalling. Op iedere verdieping komen 3 appartementen. Lijkt het je wat om hier te wonen? Dan heb je de keuze uit 3 woningtypen. Er zijn twee hoekappartementen en 1 tussenappartement. Iedereen heeft een balkon met gunstige zonligging. Geniet na een lange werkdag nog even van de avondzon.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius 2.2C Noord | huurwoningen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
18 (waarvan 3 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 795,- tot € 795,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden