Ik wil huren op Oostenburg

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwe stadswijk met industriële signatuur
Oostenburg is een nieuwe duurzame woonplek in het centrum van Amsterdam. De plek transformeert tot een typisch Amsterdamse stadswijk: levendig en stoer. Hier woont, werkt en leeft u te midden van groene parkjes, gezellige straatjes, gezellige winkeltjes en culinaire horecagelegenheden.
Appartementen De Zwaan
De Zwaan bestaat uit drie gebouwen met een eigen ingang en identiteit. Vanuit uw ruime een-, twee-, of driekamerwoning kijkt u uit op de Van Gendthallen of de binnentuin. Hier ervaart u optimaal de historie van de nieuwe wijk. Door de hoge plafonds en verdiepingshoge puien zijn de appartementen ongekend licht. Alle woningen beschikken over een luxe keuken met kookeiland en een eigen buitenruimte. Onder de woonappartementen komen commerciële ruimten en woon-werk units. Een bruisend straatbeeld in deze nieuwe urban hotspot.

Diversiteit met eigen identiteit
Woonblok A herkent u aan de lichtgrijze gevel van microbeton en grote balkons. Hier komen 20 huurappartementen. Het naastgelegen blok B bestaat uit 25 appartementen en kenmerkt zich door zwarte details en een zaagtanddak. Blok C wordt een van de eyecatchers van Oostenburg met zijn stoere gevel van roestend cortenstaal. In dit kleinschalige complex komen 9 appartementen waarvan het bovenste appartement een royaal dakterras heeft.

Moeiteloos verhuizen
De appartementen zijn beschikbaar vanaf mei/juni 2021. U kunt meteen verhuizen; de muren zijn afgewerkt en gesaust en de appartementen zijn voorzien van een pvc vloer. De huurlast variëert van 1.550 euro voor een appartement van 70 m² tot 2.750 euro voor een royaal penthouse. De servicekosten liggen rond de 65 euro per maand. Door een lage EPC van 0,4 zijn uw energielasten laag.

Appartementen De Parel
In de tweede helft van 2021 komen er nog meer huurwoningen beschikbaar in wooncomplex De Parel. Vanuit deze appartementen heeft u een schitterend uitzicht over de Oostenburgervaart.

Voor meer informatie zie projectsite: www.ikwilhurenopoostenburg.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ik wil huren op Oostenburg
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden