Cruquius 2.1 A | Huurwoningen

Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.220,- p.m. tot € 2.295,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 147m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Wat een toplocatie!
Aan de Zeeburgerkade wordt gebouwd aan Cruquius 2.1A. Een terrasvormig gebouw, met lichte gevelsteen en een grote diversiteit aan appartementen. Het gebouw komt in de binnenbocht van Cruquius. Dat betekent dat je in veel gevallen uitkijkt op het water en de zon onder ziet gaan.

Je bereikt Cruquius 2.1A via de Cruquiusweg. Fiets vanuit hartje Amsterdam in een kwartier naar je nieuwe thuis. Zet je fiets in de gezamenlijke fietsenberging en vervolg binnendoor je weg naar boven.

Je woont hier in de buurt van allerlei horeca, de supermarkt is dichtbij en ook de sportschool vind je op de hoek. Op de begane grond van Cruquius 2.1 A komen kleine winkeltjes. Ook worden er plannen gemaakt voor zorgvoorzieningen en een sportschool.

Wandel straks binnendoor naar het historische hart van Cruquius of loop over de boardwalk. Pak een terrasje, ga ergens lekker eten of klap je laptop open en werk wat mail weg. Op Cruquius is van alles te doen. En wil je meer… dan fiets je zo naar de Indische buurt in Zeeburg. Bijvoorbeeld, want met de fiets ben je ook zo in het gezellige Oost.

Cruquius 2.1A bestaat uit koop- en huurappartementen. De 42 vrije sector huurappartementen vind je op de 3etot en met de 6everdieping. Er zijn maar liefst 23 verschillende typen, dus je hebt echt wat te kiezen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 52 tot 150 m². Altijd mag je rekenen op een luxe afwerking met mooie keuken, voorzien van inbouwapparatuur en moderne badkamer.

Het gebouw heeft een toren van maar liefst 45 meter hoog en valt daardoor al vanaf de verte op. De opzet is terrasvormig. Mooi om te zien en hierdoor hebben alle appartementen een fijne ruime buitenruimte. Door de grote ramen, vaak tot aan de grond, ben je verzekerd van een heerlijk licht appartement. Aan de binnenzijde van het complex bevindt zich de binnentuin, toegankelijk voor alle bewoners van het complex.

Adriaan Mout van Architectenbureau LEVS: “De terrasvorm maakt het gebouw heel karakteristiek en geeft het een duidelijke relatie met de omgeving. Eigenlijk zet het gebouw de golfbeweging van het water door. En als de namiddagzon in het water weerspiegelt, zie je helemáál hoe bijzonder deze plek is. Soms is het alsof de horizon in brand staat, prachtig! Juist daarom hebben we het gebouw aan de zuidwestkant om het water heen gevormd. Dan kan vrijwel iedere bewoner van dat effect genieten.”

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cruquius 2.1 A | Huurwoningen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
42 (waarvan 15 beschikbaar)
Huurprijs (p.m.)
€ 1.220,- tot € 2.295,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden