Jardin

Amsterdam - Amsterdam
Toekomstig aanbod

€ 365.000,- tot € 597.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 129m2

Over dit project

Je woont graag in de stad, in een modern, licht en comfortabel huis. Maar je hebt ook zin in meer ruimte, groen om je heen en een eigen tuin of daktuin. Liefst op een plek die goed verbonden is én waar je lekker naar buiten kan. Dan heb je jouw perfecte woonlocatie gevonden!

In Jardin op Centrumeiland woon je in een moderne woning om een uitbundig groen hof. Vanaf het centrum van Amsterdam en de uitvalswegen ben je in no time weer thuis op je eigen eiland. Jardin brengt de liefde voor de stad en voor buiten zijn samen; hier hoef je niet te kiezen tussen stads leven en ruimte, maar vind je het allebei. Jardin is de perfecte plek voor stedelingen met een groen hart.

In Jardin woon je in een duurzame en comfortabele woning op loopafstand van café, winkels en het OV. Met om je heen allerlei soorten mensen. Jardin is een echte stadswijk. Maar dan wel een met groen, lucht en water om je heen.

Geweldige woningen
Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Gelegen op Centrumeiland is de binnenstad van Amsterdam dichtbij, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur. Bijna alle woningen hebben naast de collectieve binnentuin ook een grote eigen buitenruimte. Volop keuze in het soort woning en de invulling daarvan. Er zijn townhouses, waterviewlofts, maisonnettes, appartementen en een penthouse. Kortom, voor elk wat wils.

Voor meer informatie zie Projectsite www.woneninjardin.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Jardin
Koopwoningen
40
Prijs
€ 365.000,- tot € 597.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden