Huren in The David

Amsterdam - Amsterdam
Actueel aanbod

vanaf € 1.100,-

Kenmerken

Woonoppervlak
36 - 118m2

Over dit project

Schrijf je in voor een appartement in The David!
DIn The David heb je de kans om als eerste bewoner een vlag te planten in een opbloeiend woongebied: het Schinkelkwartier in Amsterdam. Sta aan de wieg van deze transformatie van de wijk. Woon in dit broeinest voor innovatie, een uitnodigende plek voor internationale start-ups in een moderne urban omgeving.
De komende jaren staan er veel gave projecten en ontwikkelingen op het programma: er komen meer woningen, innovatieve bedrijven, voorzieningen zoals horeca, winkels en ruimte voor sport en recreatie. En zoals ze in de start-up scene zeggen, kun jij nu gebruik maken van First Mover Advantage!
Er komen 365 appartementen beschikbaar in dit getransformeerde kantoorpand van 14 verdiepingen. Het aanbod is ongekend gevarieerd. Minimalistisch samenwonen met je laptop in een studio van 36 vierkante meter bijvoorbeeld. Of samen de ruimte opzoeken met een appartement van 118m².
Met een eigen buitenruimte, een gezamenlijke binnentuin op de tweede verdieping, commerciële voorzieningen op de begane grond, en een parkeerkelder heb je in ieder appartement een heel complete woonervaring. En met een serviced-living aanbod waar je van op aan kunt krijgt zorgeloos wonen een heel nieuwe betekenis.
Ga voor meer informatie naar de website www.hureninthedavid.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in The David
Huurwoningen
365
Huurprijs van
€ 1.100,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amsterdam.

Aanmelden